A travel video

12:10

Hi salaaaamun alaykum semuaaa!

Eheheh second post for todaaaayy ya hampun rajinnya! Baca notes untuk exam esok lusa takde pulak serajin ini #blamingLastPaperSyndrome

Soooo finally i have finished editing my previous travel video. Actually baru je start edit hahahahah dasar pemalas. So if you guys macam nak tengok, I uploaded the video on youtube. Check it out here --

#TheSixSistours

And kalau macam rajin subscribe lah. Aku ni taktau rajin ke tak nak upload banyak video hahahahah.
Oh ye! Itu baru 1st part. Ceh cakap banyak banyak part pulak padahal ada 2 je. Ni europe punya trip. Yang UK nanti dekat part 2. Later after habis exam kalau sempat aku sambung edit okaaay inshaAllah. You might wanna watch the 2nd part sebab ada yang Harry Potter Studio hihihi.

And pssst. I'm going somewhere this winter break. Andddd target nak buat everyday Vlog so that ada banyak video boleh upload yeyyey and selamat mereput lah korang tunggu aku edit hahahahah.

Alah subscribe jelah. Pastu tekan notification bell tu. Takdelah korang tunggu je aku upload baru hahaha #issatrickguys #subscribetrick

Okay lah. Enjoy!!
Thanks for reading ♡

Nota kaki: Okay ini gambar thumbnail kat bawah ni. Cantik en? Baik cakap cantik kalau taaaakkk --- 

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images