Theme changed!

03:23

Salaaaaamun alaykum & hi everyoneee :D

Can you seeeeeee any difference in mah blog? Can youuuu? Weheeeee!!

Senanya tengah final exam tapi nyempat ngeditnya pun hahahah. Tak, tak habis edit lagi. Banyak benda yang ada dekat blog lama belum letak kat sini. Masih lagi in progress! Sikit sikit laaah hehheh. Once habis exam nanti kita pulun!

Anyhow, I finally changed my blog theme into a simpler one, and I looove this! Maigod, my taste changed drastically. Im getting old, people.

My previous theme took quite some time to load, berat sangat kut aku edit masa zaman gegila edit dolo hahahah. Sebab tu jugak rasa nak tukar jadi lagi simple, nampak matured sikit guys. 22 dah guys. Hahahah kbye.

Ohye!
I have a practical exam today, subject Operative Dentistry. Yang tampal tampal gigi orang tu haa. Doakan patient datang, pastu kes gigi dia simple jee pastu sekejap je dah siap berjalan dengan lancar semuanya, Dr pun mood baik je. Aminnnn! May Amirah Rushdan passed the exam excellently, inshaAllaah, ameen.

Hehheh. Ni kat bawah ni gambo previous theme (for those yang 1st time datang blog aku. Btw hi!) Sorry gambar terlebih chantek sebab dah tutup lampu masatu, rumet dah tidoq ehehe. Adios gais! 


xoxo,
Mia.

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images