SORRY.

10:29

Salaaamun alaykum and haiiii.

Whaddup people? (Still ada org baca ke hahahahah nah its okay)
So as the title itself, nak mintak maaf.
Kenapa..........

Cerita dia cenggini. Tadi, ada orang request dkt messenger (yg pm fb tu).
So lepas reply, tetiba tangan ter-scroll ke bawah, which ada beriban lagi msg request (yang lama lama punya).

Tipu aku tak terkejut. My heart skips two beats kot. Terkejut tergamam ter ter ter banyak lagi lah. Lagi lagi bila tengok tarikh pm tu -- 2014.

Wuttt? Its been 2 years. 2 years, pipolllll. 2 yearsss!! *wipe tears*.





Bila bukak satu satu, mostly junior2 yang nak masuk KMKu tanya soalan soalan persediaan nak masuk KMKu.
Lagi lah runtun pilu menangis sendu sendu hati ni. 

Rasa macam, jahatnyaaaaa jahat sangat sangat sangat. Mintak maaf deh, if anyone of you ever crossed this post. Tak sengaja. Termissed. Sebab sesape yang tanya by comment kat blog ni terus aku jawab. Serious.

So thats it. Again, minta maaf. Taktau dah nak cakap cemana lagi nak mintak maaf ngaaaaaaaaaa. 

I replied one by one, cakap mintak maaf, and explain kenapa baru reply.
Semua yg dah read terkejut hahaha sebab lama sangat dah baru reply. 
I just read all those msg, kay hehe. 

Soooooo komen je lah senang hehe inshaAllah akan reply secepat mungkin teheee. For those yang next batch (KMKu), goodluck! Enjoy your stay kat situ. Love your life to the fullest kay ❤

May Allah ease every single thing, inshaAllah.
Xoxo!

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images