A quite but not really long update! (Confuse)

09:53

Salaaaamun alaykum!

Hi guys. Its me again wehuuu (dah blog engko mestilah engko je wujud).
Alright. So today, is the 9th day of #miaswinterbreak16 . Hari ke 9 cuti baru tulis kekeke. Eh no, I've update smthg random before kan. Either yesterday or the day before, I'm not sure. 

I keep updating my current life on my snapchat, so I rarely blog eventhough I'm in the midst of cuti semester kekeke.

What did I do in these 9 days?

Well, on the last day of my paper, I didnt jump on my bed and qadha all the sleep like others kekeke. I decided to clear up the mess in my room eheh.
So ka-chinggg, room clean neat and tidy comes first before anything else.
Oh yes, my housemate Wani went back to Malaysia on that day. (Cepat gila balik hari last exam terus balik kekeke. Shes going to perform umrah, so thats why balik cepat)

The next day, (marks our first day of cuti), was our #rumahenam outing dayyy yeayyy. Our washing machine has stopped working almost two months ago (penat chek basuh guna tangan taw, dahla exam eh gediknya dia ni).
So on that day, we went to Manshiyyah, pasar that has everything hahah. Beli washing machine, and some new shawl & tudung (osmet la beli bebanyak, aku beli shawl je kuikui). Balik rumah, sbb washing machine tu pakcik tu terus hantar sampai rumah. Rumah aku tingkat 3 kot, dahlah takde lif. Memang mati ah nak pikul naik haha.

And yeah, dah ada washing machineee! Then, after asar, gerak ke Carrefour nak beli barang dapur and some personal stuffs. Thats all on my first day cuti.

On the second day, was our #rumahenam cuci cuci dayyyy! Kemas satu rumah, sental segala lantai, sapu, mop and yeah we did it. Rumah enam sudah bersih wehee. Tu je buat. All daaaayyy (sebab banyak gila keje nak menyental).

The third day and forwards, hari movie-makan-tido kind of day hahaha. Berhibernasi kat rumah je. Ada certain days aku keluar dgn Aina pergi food hunting kekeke. And one night tu aku tido rumah Aina and another day Aina datang tido kat rumah ni haa hehe.

On 13th, which means dua hari lepas, Cikinot balik MY. Kakak dia nak kawen, so dia balik. Maka tinggal lah krik krik tiga ketul je dekat sini haa. Semalam, Qilah datang stay kat sini sebab housemates dia semua pakat pi travel ke UK buat europe trip sana. (Dengki dengki)

Whats the next planning?

Well, in shaa Allah on 22th of Jan I will join a trip to Sinai, Dahab and Sharm Al Sheikh. Nak daki gunung sinai (or Jabal Musa, tempat nabi Musa bercakap dgn Allah). Doakan eh selamat survive sampai atas. Egypt has turned me overweight *sighing* hahaha.

Okay thats all for now. Pray for me.
May Allah smooth & ease every single thing, in shaa Allah, ameen! :)


Ni gambar time pergi keluar dgn Aina



This is Niena. Ahaa pwetty housemate, I knowww

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images