Short update!

13:17

Salaaaaamun alaykum. Ola people \O/
Its been a long time since I was here. How was your days? 
Well, may your days went smoothly :D

I supposedly doing my slides and some words for my next presentation rn but yeah, I ended up stuck in here haha. Long time no see (tetiba). Since my laptop macam biul sikit, kekadang je boleh connect internet (ikut mood dia , annoying gila) so bila dah boleh connect ni, aku singgah dekat blog lepas tu start merapu sebab macam pebenda boringnyaaaa nak prepare presentationnnnnn (over kan, I know. Hiks)

(sekarang pun tetengah syok tulis ni, tetiba dia not connected balik eeeee nyampahnyaaaa!!)

Psst. I thinks I used too much brackets (can't resist) hahah see I did it again!
Rasa cam berbisik (or cakap dalam hati) pastu rasa cool gitew. Rasa je lah.


Okay. Its already november. And I am currently in mid-term-exam-season. Ada lagi 6 subjects to go hoyeah! My next paper supposed to be this Wednesday, tapi since last week kelas cancel time hari rabu tu (due to flood), so tunda jadi sabtu ni. And paper Khamis ni tunda jadi next Khamis. Kisah dia, aku takde paper this week yeahayyy *jejoget*

Ohyea. Cerita pasal banjir, Alex memang gila ah banjir. Kat sini takde sistem perparitan. So bila hujan continuously for two days pun dah cukup buat Alex banjir (yang kaw kaw punya). So kisah dia, aku dapat cuti dua hari wehee (tapi kena ganti -_-) But still rasa bahagia kelas cancel sebab tak pernah lagi merasa  kelas tetiba cancel seja aku belajo kat sini haa. Ganti pun ganti ah kekeke.

Umi asyik tanya "tak keluar gi memana ke harini?' everytime aku call hahahah everytime tauuuu nampak dak betapa tak produktive nya aku bertapa je kat rumah? Malas gila nak keluar. At last, last night (after 3 days tak keluar rumah langsung!) aku keluar. Alah pergi makan je pun hekhek. Teman Aina yg tengah craving nak makan burger Mince. Aku craving sandwich The Bakery Shop (TBS) dengan hot vanilla latte dekat Coffee Bean. So beli semua tu, lepak dekat Mince. Its not just me and Aina, ada je lagi classmates yang ikut. Erra, Wawa, Aida, Amir dengan Areh. So last night lepas makan, main game Werewolf hahahahaah bapak ah best gila rasa cam lupa segala exam. So I considered last night as the best lepak ever dekat sini hohoho. Its okay balik lewat sikit sebab ada musyrif. Sekarang ni isyak awal, around 6.30 dah masuk waktu. Lepak lelema pun still awal lagi. So we have a long night to enjoy \O/

Hm nampak dak takde motip gila? Banyak nak cerita but I'm not in that mood. Oh ye, aku dah pindah (sehari before raya haji lagi) but I haven't update here yet. Dah tulis dahh tapi belum siap sebab haritu internet tetiba tak connect padahal tengah semangat kott siap dengan gambar lagi haa. Takpelah nanti bila dah semangat balik I'll edit and publish that post okay in shaa Allah!
Aho takpelah. I think I should sambung buat slides. Gedbai people!

This one gambo dekat Brazillian Coffee ( tapi Coffee Bean dengan Costa lagi best!)


May Allah ease every single thing, in shaa Allah, ameen!

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images