Random blabbering

06:55

Salaaaamun alaykum. Ola people :D

How chuguys doing ha? Dah lama tak jejak sini (〜^∇^)〜
So far aku okey je dekat sini, alhamdulillah. Dah lebih dua bulannnnn hehehhehehe.
Cuma penat sikit je la -- adat laa nama lagi student kan?
Sabar, Amirah! Allahu yusahhil umurana, in shaa Allah :]

So far markah kuiz 1 memuaskan hati, alhamdulillah. (Especially pijikkkk, sbb dah jadi bestfriend balik semenjak add maths dgn maths dah tak belajar hihew).
Sekarang tgh face midterm exam (tapi nyompat jo hapdet belog wahahahahaha k ignore). Last payperrr khamis ni, Dental Terminology. Gambatte untuk diri sendiriiii \O/
3 Disember nanti quiz 2 menjengah tiba pulak. Then akhir bulan 12 final exam sem 1.

Betul laaa senior senior cakap. Dentistry dekat University of Alexandria memang busy dgn exam je manjang. Baru je habis quiz minggu ni, next week dah start mid term exam. Habis je mid term exam, minggu depan dah quiz 2. And so on.

Haaaaa nampak dak setegheh dia tu tahap apa? Memang kalau nak goyang kaki tu memang tak ah jawabnya. Must be tough gitew ha.
Tapi benefit dia, kita memang akan continuously study. So, takde la beban sangat pun senanye sbb akan baca berulang ulang ulang ulang kali ╮(╯▽╰)╭

May Allah ease every single thing, in shaa Allah, ameen!


P/s: sekarang dah slowly masuk winter. Atau bahasa arabnya, kits sebut syitaa'. Hehe. In shaa Allah aku update pasal winter dkt sini oke. Till the next post, fihifzillah!
XOXO.


Sightseeing -- Azarita, Alexandria.

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. Salam kak, bila nak update post baru? Haha tak sabar gila nak baca ni... akak, doakan ktorg semua utk sem 2 kat kmku ni eh.. takut la pulak bila dah masuk sem2.. time sem 1 boleh je relax goyang kaki. Tapi sem 2 feel dia macam lain siket hoho. -Syamimi

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Syamimi,

      Waalaikumussalam. Cehhhh terharu dua saat xD
      In shaa Allah, korang boleeehhhhhh. Sem 2 memang kena tough sikit. Syllabus tu makin susah. Tapiii, in shaa Allah korang boleh buaaat! Gambattee \O/

      Delete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images