Alexandria

Random blabbering

06:55

Salaaaamun alaykum. Ola people :D

How chuguys doing ha? Dah lama tak jejak sini (〜^∇^)〜
So far aku okey je dekat sini, alhamdulillah. Dah lebih dua bulannnnn hehehhehehe.
Cuma penat sikit je la -- adat laa nama lagi student kan?
Sabar, Amirah! Allahu yusahhil umurana, in shaa Allah :]

So far markah kuiz 1 memuaskan hati, alhamdulillah. (Especially pijikkkk, sbb dah jadi bestfriend balik semenjak add maths dgn maths dah tak belajar hihew).
Sekarang tgh face midterm exam (tapi nyompat jo hapdet belog wahahahahaha k ignore). Last payperrr khamis ni, Dental Terminology. Gambatte untuk diri sendiriiii \O/
3 Disember nanti quiz 2 menjengah tiba pulak. Then akhir bulan 12 final exam sem 1.

Betul laaa senior senior cakap. Dentistry dekat University of Alexandria memang busy dgn exam je manjang. Baru je habis quiz minggu ni, next week dah start mid term exam. Habis je mid term exam, minggu depan dah quiz 2. And so on.

Haaaaa nampak dak setegheh dia tu tahap apa? Memang kalau nak goyang kaki tu memang tak ah jawabnya. Must be tough gitew ha.
Tapi benefit dia, kita memang akan continuously study. So, takde la beban sangat pun senanye sbb akan baca berulang ulang ulang ulang kali ╮(╯▽╰)╭

May Allah ease every single thing, in shaa Allah, ameen!


P/s: sekarang dah slowly masuk winter. Atau bahasa arabnya, kits sebut syitaa'. Hehe. In shaa Allah aku update pasal winter dkt sini oke. Till the next post, fihifzillah!
XOXO.


Sightseeing -- Azarita, Alexandria.

01:56

Salaaamun alaikum. Ola people.

Jyeahh, I know its been lots of hiatus since my arrival here. Ye ye aku mengaku aku dah jarang jelajah sini.
But believe me that Im deadly wanna share every single thing that happened here. It just, I don't have much time. Sobs.

Hamdan lillah, quizzes have passed, and I know there'll be another quizzes in line and currently waving winking to me hahahha. Amirah boleeeehhhhhh!
Quiz 1 is over today. Rasa nak nanges sebab taktau kenapa. Oke oberr -_-

Since dah lama tak meraban merapu rapu, I kindly lost idea what to share. Tak rasa mcm awkward ke post ni? Hahhah nvm.

Okeylah. All the best for all SPMs candidate. Especially my very own and only sister, Mc Wa.
Make Umi Abi proud of you. Supporting you across countries, ocean and thousands mile ;)

May Allah ease every single thing, in shaa Allah, ameen.

Flickr Images