.

02:56

Salaaamun alaikumm. Ola pipol \O/

Email pasal segala details alhamdulillah dah sampai.
Taapiii, dorang salah eja nama abi dekat ticket. Pheww, nasib baik check. Kalau idok, memang takleh gi la aku -_-'

So. Kenapa aku tak gitau orang pasal ni?
Sebaaaab, malas nak kecoh. Orang yang text, call tanya je aku gitau. Except for several close friends ;)
Hahahhaha ikut ah nak cakap aku ape pun yg pasti aku inform dkt orang yang aku rasa diorang concern dgn aku, which means sape yang text tanya je aku gitau wahhahaha ~(-..-)~

I still have another two weeks to go.
Abi cakap sempat lagi kalau nak naik berat lagi sekilo gehhehehe -_-'
Gonna miss everything so badly.

May Allah ease every single thing, in shaa Allah, ameen :D

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images