PD - first day

09:41

Salaaaamun alaik pipel.

So, here I am. In a programme that I never knew of it's existence (bawah tempurung gilaaaaaaa -_-)
Lagu tema mmg best ;

The Path - Raef

Anyone yg tak pernah dengar lagi boleh slowly dengar, and yg paaaaling penting, hayati maksud lirik dia :)

Setakat ni, everything okey, tak seteruk yang disangka, kecuali satu --->

AKU SOGHANG JE ORANG KELANTAN WEII

*wipe tears.

Aku tak pernah lagi pergi satu tempat, satu program, yang mana takde orang kelantan pun. And aku bayang memang memana pun orang kelantan bertebaran, berjebok je dekat memana. Lagi lagi aku datang program ni sensorang, takde geng. *kesat hingus
And I have to start every single thing all over again (ikatan ukhuwwah persahabatan gitew) -_-'

Sedih betul :'(

Then lidah aku agok berbelit nak kecek luar, seriously.
Sampai aku cakap dgn kawan2 baru aku; sorry kalau terkeluar dialek kelantan tetiba (in fact mmg ada punnn wahhahahaha tapi nasib dorg faham je)

Aku dah jumpa beberapa org yg sama course dgn uni dgn aku. Yeayyyyyyyy! One of em, yg aku duk berkepit je dgn dia, nama Aina. (Nama sama dgn cube-mateee ;D)

Oh ye, fasi group aku merupakan org yg selama ni aku baca blog diaaa, jadi silent reader, then follow insta dia, and so on. Faham tak camane perasaan tu? Jumpa someone tht u adore from a distance. Faham tak faham tak? Sukaaaaaaaa \O/

Oh ohh lupa. Kenal Aiman Azlan?  Vlogger femes tuuuu. Aku tengok tauu video2 dia, tapi tak pernah la brangan nak jumpa dia live ke ape tapi hakikatnya harini dia duduk tak sampai 50meter je dengan aku.
And I feel like screaminggggggggg!
Ya Allah gila tak suka? Nasib tak buat tarian hula je taw. Eheh xD

Okengglah, esok kena bangun awal.
Gotta go now, XOXO!

May Allah ease every single thing, In shaa Allah, ameeennn :)

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. Wahh..aiman aizlan beb.
    Untunglah dy...:)
    --feeling jeles

    ReplyDelete
    Replies
    1. @nurul iman,

      Mehhhh no need to jealous dearrrrr hehehheh nanti in shaa Allah ada rezeki jumpa dia okeeey ;)

      Delete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images