08:20

Bismillahirrahmanirrahim.

Aku perahsia.
Takde la perahsia mana punnn, cuma aku tak banyak cerita pasal diri aku dekat orang.
Tak semua orang aku cerita pasal aku. Hatta dekat adik sendiri pun aku tak share cerita sangat. Certain org je aku cerita, yang aku rasa macam beeest je nak share dgn dia ni. Yg mana aku rasa vibe kitorang sama. Yg mana aku selesa nak share pape dgn dia. Certain je, tak ramai.
Sebab cerita aku takde la best mana. Boring semedangg.
Aku lagi suka dengar cerita orang, buat pemerhatian. Kaji perangai manusia.

Sampai sepupu aku pernah, tutup novel yg dia baca dan terus duduk tegap depan aku, buat muka serious semata-mata nak dengar kalau aku share secret.

"Sebab ore jarang boleh dgr kak long kecek benda gini"
-Sepupu-

See?
Itu aku.

Maka sape sape yg aku share pasal something yang rareee, congrats!
Anda antara org yg rare lah pendek kata. Hehheh.

P/s: Ramadhan is coming. Three days to go! \O/

احلا و سهلا يا رمضان كريم.

May Allah ease every single thing, In shaa Allah, aminnn :D

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images