Last Jumaat, Kolej MARA Kulim

11:52

Assalamualaikum. Hello earthlings :D

Exam tak habis lagi tapi tangan ni macam gatal nak menaip gehehheee.
Four papers left, two subjects to go. Selasa ni tamat exam. Yeayyy, cant wait!

Habis final exam, means jodoh dengan matrik pun tamat. Gila tak sedih?
Hidup dekat matrik ni heaven, tau. Even life hectic tahap tera, jadual pack tahap infiniti, but still, best gegilaaaaaah. Tak caye deme ghase lah sendiri. Eheh

So today, last Jumaat dekat sini. Pepagi lagi dorm dah riuh, semua sibuk nak pack barang.
So, ini ghupe dorm daripada pintu masuk :

Add caption

Gehehhee. Kiub aku? Hujung sanaaa, dekat dgn pintu tandas :D
Then, turun makan dekat DS. Lepas tu jenjalan round kolej jap, kekononnya for the last time gitu.


nama dia bangunan hijau (sbb cat dia hijau tapi skang ni dah cat baru so taktau deme nak panggil ape)

still, bangunan hijau :)

tangga bangunan hijau

models papan tanda xD






tangga ke dorm :D


Andddd, petang tadi, prank Nisa since today iz her birthdayyyyyyy :D
















Four days to go. Time flies, but memories remain :D
Love all of you sooooooooooooooooooo much. Till our path crosses again, inshaAllah ^^

May Allah ease every single thing, inshaAllah, ameen :)

-->

You Might Also Like

9 awesome homosapiens ^^

  1. Salam akak! Kte dapat matriks kulim juga utk batch 2014/2015. 25may ni masuk daftar. Huh macam2 perasaan ada lepas baca blog akak ni. Rasa tak sabar ada, rasa takut ada, rasa nervous lagilah ada! Tambah pulak saya tak penah duduk asrama & rasanya tak penah pun pegi kulim though every year balik sg petani. Akak, akak rasa perlu ke saya revise balik semua subjek waktu spm dulu? Syllabus sama ke? Oh ye lupa pulak nak bagitau, sy dapat pst Sains. Akak dulu buat revision tak sebelum masuk matriks? -syamimi-

    ReplyDelete
  2. @syamimi
    Wsalam. Waaaaa congrats! Kolej mara kulim mmg the best :D
    Akak dulu pn x prnah sampai Kulim, hehhe.
    Dulu x revise balik punn, tp Kalau nk buat revision pn okey jugak.
    Syllabus dia lebih krg spm, cuma ada tambahan sket. Lagi dlm aa. Contohnyaa, blaja camana oxygen tu nk masuk dlm haemoglobin, then combine jd oxyhaemoglobin. Time Spm kita blaja dia transport cemtu je, kan? Haa, ni lagi detail :D
    Yg matrik dkt kolej mara kulim ni ada satu je; post sains. So takde senior, semua sama umur je ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh okayokay. Thanks akak! :D :D

      Delete
  3. Salam akak, kat kulim ni banyak Charlie ke?? Sebab saya banyak baca post2 senior kat fb cakap bahagia utara banyak Charlie.. dekat kulim ni ada jugak ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Anonymous,

      Waalaikumsalam.
      Charlie tu adaaa, tp tak banyak punn. Akak pernah gak laa jumpa sekor duaa, hehhe :D

      Delete
  4. salam akak,nk tanye pasal baju kurung rasmi kat kulim ni.baju kurung tu dri ats smpai bawah ke kena kosong?mean that baju n kain sekali kena kosong or takpe jugak kalau kain ad corak??

    ReplyDelete
  5. salam akak.sy nak tanya pasal baju kurung rasmi kmkm ni.katanya baju kurung berpesak biru gelap tanpa sebarang corak berwarna dan kain yang ssuai.so by the mean of ssuai tu kain kena sama dgn baju or boleh je kain yg mcm mana asalkan ssuai?kain yg ada corak boleh tk??

    ReplyDelete
  6. @Anonymous,

    Waalaikumsalam. Pasal baju rasmi tu, baju je yg wajib biru plain. Kain tu ikut je nak bercorak ke, sedondon ke, nak warna lain ke, boleh jee.

    Ada je yg pakai dgn kain hitam time batch akak dulu :)

    ReplyDelete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images