Kangaroo Math Competition

11:22

Assalamualaikum. Ola people :D


Just a short post here. To prove that I'm still alive. Eheh.
Okey back to the mainpoint, Kangaroo Math Competition.

Koghang mesti macam, 'eh what iz that what iz thaaaaat ?'
Hehheh. Bukan benda besaq pun, takyah nak havoc sangat. Tu just exam math, yg kita ambil privately. Berpusat dekat sekolah atau kolej, tapi tak dipaksa. Sape nak sit, bayar RM30 je.
Macam kolej aku, ada lecturer yg incharge bahagian ni. Total student yg akan sit for tht paper dalam 56 orang je dkt Kolej MARA Kulim ni :D

Susah ke idok?
Aku pun tak suree. Esok baru exam tu start. And then baru aku boleh bagi pendapat susah ke senang. Eheh. Sepanjang aku duk usha soalan soalan past year tu senang je sebenonye. Tapi syarat without calculator tu yg convert evrythg jadi susah.
Padan muka manja la lagi guna calculator je memanjangg.

*If nak tengok sample past year, click siniii :D

Benefit diaaa, tak lain tak bukan, sebab sijil dia mahal. International punya tahap seyh, rugi tak amik ehehheheheheee. Tapi lagi best kalau menang award. Ada banyak gilos award kot. So, bagi sesape yg akan sit for the paperrrr, all the best! :D


Wish me luck, people.
May Allah ease every single thing, inshaAllah, ameen :)



-->

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images