Athirah

23:47

Assalamualaikum. Hai people :D

Semalam I went to Tesco. Together with family. Ehm it had been so long we ddnt outing together like that *Aku je la yg lama since jaoh merempat ke Kulim, miehehe* :)

Okey back to the main topic.
There, aku story mori merangkap mengempeks dekat adik aku yg soalan bio hari tu aku lupa nama phylum untuk Ascaris, padahal Phylum Naematoda je, selaaalu je sebut tapi hari exam tak ingat, and aku jawab Phylum Coelentrata. Cis. Then, sedang asyik mengempeks, siap dgn gaya tangan lagi *kemain kauu, jahh* , tetiba ada tangan mencuit bahu.

Kepala dipusing 90° ke kiri.
Laju je otak scan imej depan mata.
Okey, ada minachi gojes tengah senyum sambil peluk tiang.
OMG Athiraaaaaaaaaaaaah. Long time no see, almost a year dah kot.
Aaaaaaaaa.

PLKN's mate. Kompeni's mate. Dorm sebelah. Class mate. Group mate.
Hoh tudiaaaa, semakin gojes kauuu, thirah. Lawa lawa lawaaa :D

Tapi sekejap sgt jumpa nyaa, tak sempat nak snap gambar.
Iolls kerobeks baliks memory phone, lalu terjumpa laa gambar hari last plkn. rindu k, rindu. hnss hnss :')

Yr last word to meyh, "Be a sweet dentist"

Senyuman plastik ditampal.
Ntahla Thiraaah. Rasa mcm jaooooh dah nak capai title tu. Kan best kalo betul.
Biar laa. Kita tengok je ape akan berlaku in future :')

Be a good doctor. Capai tahap specialist, just like yr matlamat.
You are a step forward towards tht anyway :]

May Allah ease every single thing, inshaAllah, ameen :)


You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images