result PSPM 1

06:24

Phone off.
hv to isolate myself fr a time being.
till evrythg hv settled, and back to normal.
or, mybe i'll change my phone number. tgk ah dulu camane.
in between, kei, u know where to cntct me :]
***
today, final exams result was announced.
for those who text me & ask my result, sorry. its not tht I refused to reply, but the circumstance had prohibited me to do so *kredits takdaa. cukup2 makan utk contact umi abi je dulu.
and alhamdulillah, my result was far off my thought.
this is what we called, 'what u gives, u get more' xD
alhamdulillah the pointer was above 3.0 .
and for physics, which aku target bakal fail, dpt gred yg okey :)
dgn migrain serang, tak berapa paham, aku dpt gred tu. alhamdulillah dh :]
***
today, I cried like crazy. Those tears arent for me, but my pals.
dlm kelas aku, agak ramai yg kena PDT *prog 2 tahun*.
andd, ada sorg yg kena keluar matrik. sobs :'(
Naaaaaaaa, fikir bebetul duluu. solat istikharah. Na tak kena pegi pun PDT tp u decide to do so.
Ya know, masa Na explain segala reason kenapa Na nk pegi PDT, I aint replying anything. tp tu tak bermaksud i've lost to yr words & agreed with u. no no no. banyak gila idea nak bidas balik yr words tau.
just, I cant talk. okey tht was one of my weakness --> takleh cakap kalo air mata keluar =.="
sammpaii laa syifa' maghi. and yeah, she can talk sambil nanges *tabik springggg*
there, syifa' motivate youuu. fikir dulu, Na. fikir semasak-masaknya dulu T_T
and awin. kita baaaru je kenal dekat sini. tapi awin kamceng gila gila dgn kitorg. plethora of memories hv been sketched tauu.
and youre going just by this weekend T_T
awiin, ada rezeki kita jumpa lagi eh.
thanks fr all those sweet memories. thanks sebab sudi starring in my life plot :]
will be miss u one day :')
nnti jaga diri baik2, study rajen2. awin happy go lucky, so I bet msti akn cepat dpt kwn baru.
dontchu eva dare to frget us dkt sini tauu.
fihifzillah ;')

You Might Also Like

9 awesome homosapiens ^^

  1. parok sngt ko result pspm kmk ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak laa, sbb cikgu pun ckp ni result plg teruk dlm sejarah kolej.
      5 org je 4flat, 27 org kena PDT, 4 org kena reject matrik terus :(

      Delete
    2. dlm kelas kito brp ore hok keno PDT ? and u mentioned seorang kena reject terus ,, sapo weyh ??

      Delete
    3. smua skali yg keluar 4 org. hok tu, mu tanya sep2 ni ah

      Delete
  2. aq kesian kat nash .. (_ _") . adehhh ..

    ReplyDelete
  3. Klau pdt kna pointer bpe sis? Klau rject plak acane...nervous la plam

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Hidayah Abdul Ghani,

      Pdt tu kalau dapat pointer below 2.0. Yg reject tu akak tak sureeee maybe rendah sangat lah kottt :(

      Awak lepas punyaaaa inshaAllah!!

      Delete

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images