Harisa Ameera Mohd Basri

01:17

Assalamualaikum. haiii people :D

Hamboiiii tajuk kemainn lagi terpampang nama Huraisaaa xD
*I called her Huraisa smtimes, just to manja manjaa. well, how it comes to Huraisa?
ehemm. for those who hv learnt arabic languange, they must now tht there is a wazan which is used to call smone for manja-ly. err saja untuk manja manjaaa gitu :p

fa'ala --> fu'ailaa
harisa --> huraisa

got that?
so. whats yr name? boleh laaa nak guna wazan tersebut.
like me, one of my friend used to call me 'umairah' ^^

So, what iz wrong with tht gal?
naaah, nothings wronged. just, i was invited to her housee! gig-yada-yadaaa xD
ada satu hari dalam cuti 3 minggu hari tu, iolls pun pegi laa rumah dia ^^
pukul 8 pagi lagi kaki ini sudah menjejak halaman rumah beliauuu *eksaited melampau, jah.

ehemm. first, lemme introduce tuan punya badan dulu yeah :

gorgeous in blue. that's her :]

the main purpose pegi rumah risa ni nak bincang pasal projek inovasi je sebenonya.
tapi mak aihhh, sampai pukul 6 lebih haku stay sana. naah, dah takde orang boleh ambil iolls balik rumah laaa. Umi habis kerja 5.30pm. Dah dari KB ke Pasir Tumboh tu ingat 5 minit je terus sampai ka?:3

some sight inside her house? aku menggila amik gambar haritu. nah, layann ^^


i found this tertempeks dkt pintu masuk bilik risa ^^

macam comeeel je benda ni duduk dkt celah katil xD

teddy bear sama besar dgn tuan dia. kau hadoo? :3

banyaks gilaaaa anak patung :O


aku pun taktau kenapa aku snap. tapi these thingy nampak cute bila duk sesama xD


coklat susuuuuuu. aku sambar dua bijik before balik :D






nahh. peta Malaysia siap. kompem tak sesat punyaa mai rumah diaa. hahhaha xD
#notatangan : AA, risa mengadu dekat aku mu suruh dia bukak GPS semata mata mu nak cari makan eh?
No worries dah lps ni, risa ada petaaaa. kihkih :D

anddd, part yang paaaaaaling best, she cooked for me. hoyeahh dapat merasa air tangan risaa :D
she cooked spaghetti for us.

shes cookingggg xD

ini kuahnya ^^

spagheti :3

siaaaap ^^

haaa meh makan meh xD


myriad of things we've done haritu. yelaa sampai petang kann.





which one is risaaaaa :>

they said tht i look different without specs. ye eh? :/

risaaaa, nah. a post for you. thanks for inviting me to your housee ^^
thanks sbb sudi ajak.
thanks sbb sudi masak.
thanks sbb sudi layan ore yg ntahpape ni.
thanks thanks thaaaanks sesangat.
nanti jemput laa datang to my house pulak eh :]

So, Nur Azimatul Fitrina Mohd Nordin. Jelly enough? ehheheee.
next time laaaaa kita adjust balik eh.
to be truth, kitorang sunyi laa jugak && sedih sbb na tak dpt dtg. sobs :'(

yg duk dkt tgh ni Na :)


andddd, result dah tak lama. no one knows bila tarikh yang exact, tapi yg pastinya dah tak lama.
geeez, scary enough >.<

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn :)

You Might Also Like

4 awesome homosapiens ^^

  1. Korang smua lawa :)
    PMR ek ? Smoga dapat result cemerlang yeee
    Inshaallah

    http://abellmohd.blogspot.com/2013/11/review-produk-kecantikan-delisa-cosmetic.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececce hahha tengs btw. same goes to youu ^^
      PMR? wawawaaaa terasa muda laa hehhe. kitorg dh 18 actually. tgh tggu result final exam sem 1 haritu :]

      Delete
  2. erk .. pasai apo ey namo deng terselit celah post tu ei ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. @AA,

      Wahahhaaaa macam tak biasaaaa :P

      Delete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images