Final exam setori

20:17

Assalamualaikum. Anyeong :D

Final exam. Aku tak pernah lagi feeling cenggini everytime hadap major exam.
Scary, tahu. Tbh, my fault je. Hv no enough preparation. Bajet heroin tak ggaduh.
aiyay. itu tagline sulah takleh pakai maa. Dekat maahad boleh laa, dekat matrik boleh bla :p

Overall conclusion, the utmost disaster subject goes tooooo, *jeng jenggg.

----> PHYSICS!

yeayyyyyy give physics big claaaap *pap pap pap*

Incik Physics skali lagi menerima anugerah itu setelah berjaya merangkulnya pada exam mid sem lepas. Tahniah diucapkan kpd Incik Physics.

Apakah perasaan anda, Incik Physics?
- err, alhamdulillah. saya amat berbangga dpt menerima anugerah ini. terbalas dendam saya kepada Amirah Rushdan.

Apapepun, tahniah diucapkan kerana berjaya mengekalkan anugerah ini dua kali berturut turut.
- Awww thank u

Dan, terima kasih juga kepada anda, readers sekalian kerana melayan entri yang merapu lagi ntahpape ini. Diharap readers sekalian, tidak muntah hijauuu selepas membaca post ini. Sekiann *bajet ada readers kayh, bajet xp*

Okey stop mengarut. Haih. Keluaq je dewan lepas paper 2 physics, terus text kei.

" kei. disaster T_T "

" Alolo, takpee. Allah xnak bg lagi rezeki kt mia. Kei dulu xprnh score bio, pstu kei jd bengang xD bila kei bengang, kei pulun bio mcm org nk amek phd, ececeh. At last dpt score. So mia pun sila lah brdndam ngan physics, hihi. Nk sdih bole tp jgn bg effect kt subject lain :] "

Thanks, buddy. for always be there for me :)
Aku takleh go on physics. And she takleh acc. Feeling dia terhadap acc sama je mcm feeling haku dgn physics. menyammmmpah, jah. menyampah. grr grr ://

Lps habis paper 1, turun tangga dewan. Then Na mention,

" ingat lagi dok, gapo kita buat dkt sini kmarin ? "

flashback saaaat.

***

Lepas exam biology paper 1, turun tangga dewan.

" Miraaah, esok Physics kot. Takut ah "
" Naaaaaa, lupa ke amenda yg kita laung dekat padang hari tuu? Bukan ke kita laung yg kita boleh jawab physics ni nnti? Mana semangat tuu? "

Na sengih.

" Hoo, ingat ingat. Na boleeeeh! "
" Mirah pun boleeeeh! "
"Time mid sem haritu kita sajo jaah
tak score. kita boleh jah benaa."
" Hoo, tok tubik lagi belang. Kali ni nk tunjuk belang dh laa eh. Nanti laa semuo oghe. Kejut la lps ni"

kikiki. kami ketawa ~

***

sengih.

" Naaaaaaaaaaa. Maluuuuu hahhahaha "
*tutup muka

" Mirah, sepatutnya kita amik gambar laa, muka time smangat kmarin && muka lps jawab physics gano. Buat kenangann "
" Haah laaa. adeiii kenapa x terfikir gitu kmarin. adioss. Naa, maaf laa. Tak ttubik lagi belangg. kihkihkih xD "

keep laughing time turun tangga. saaampai dkt surau pun, still lagi gelak.

" Naa, I thought I will nvr laugh dah hari ni. Thanks to u laaa, sbb dh made me laugh. ingatkn takleh senyum punn hari nii :] "

Truee. Dengan migrain serang, takleh jawab physics lagi. I thought I will keep mencuka. Thanks, Na ;)

Apapepun result nnti, biaq pi lah. *try to comfort myselfff :p
Terima je. Thats that. Usaha tang mana nak result gempak, amirah?
pfft ://

Okeylah. May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn :]

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. i senyum sorang2 bace entri ni taktahu kenapa. tp best la u mia, ada kwn yg support, yg satu kepala huhu T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha. hari tu mmg menggila bebetul xD
      alalaaaa miera, u will find yours one day, inshaAllah.
      no worries, kayh? :]

      Delete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images