End of semester 1

10:05

Assalamualaikum. haiii people :D

Saya di sini masih bernafas.
Alhamdulillah. Anda pula bagaimana?
*err gaya macam iklan colgate je. Abaikan =.="

So, 5 months hv passed. Which means, semester 1 had ended dramatically *sbb simultaneously with the end of PSPM 1 (short form for matriculations final exam), bhahhahahahaha xP*
tbh, em still can't believe this hahhahaha. sekejaaap je masa berlalu. feeling macam semalam je baru beratur panjanggg nak daftar masuk dkt Kolej MARA Kulim tu :]

Overall, hidup dekat matrik takdelah disaster sgt mcm yg digembar-gemburkan oleh para seniorita yg terhormat. Bahagiaa je. eheh.
Buktinyaa, aku still lagi boleh bergelak ketawa bersuka ria bergembira bersama sama ber ber ber && so on even dah hidup satu sem dekat matrik.
So juniors, never be afraid of being admitted to matriculation programme, okey.
Majulah matrik untuk negaraaaaa *ehhh tetiba. bhahhaha xD

Naaah, hidup dekat matrik ni undescribable laa. kome must go through sendiri. Aku just boleh cakap, best tahap infiniti. siyes eh.

Blaja memang la perghhh sket tapi ye laa, biasa la. Blaja amenda yg tak susah? Adat lah tu. Kalau takleh go on dgn program satu tahun, masuklah yg program dua tahun. Benda sama je blaja, just beza masa yg diambil untuk blaja. *gaya mcm hipotesis je =..="

"Awk pergi mana2 mmg takkan jumpa dh kwn2, cikgu cikgi mcm dekat matrik. Masuk matrik laa pengalaman yg paaaaling best skali. Awk keluar je matrik, masuk U then kerja skalipun, still akan rasa mcm nak masuk matrik balik"
-Cikgu Yuzaila, lecturer chemi-

True. So true, cikgu. Thats what em feeling right now.
Ehh tak habis matrik lagi, dah feeling cenggitu? hah ye laaa, skang kan tengah cuti sem. muehehe xD

Satu sem lagi berbaki. Another 5 months to go. Plethora of sweet memories to be sketched, inshaAllah.
May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn :]

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. enjoy your life kat matrik. bila dh masuk u, mmg phewwww. everyone compete each other, tapi dalam msa yg sama, sstgh person tu jatuhkan org lain. but, that's life btw. haha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wowowooooo kinda scaryyyy :O
      must be tough laa nanti. adeih
      btw thanks :D

      Delete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images