06:45


PHYSICS.

kay, result mid sem. as I expected, physics akan drag pointer aku FAR downwards.
and yeah, it DID. thanks physics, aku akan sayang kau lebih lepas ni.
sama mcm SPM dulu.
tapi aku harap kau tak layan aku mcm time SPM hari tu dah.
do love me baaaaaaack :(

***

MATH.

bila aku bgtau je gred aku, terus depa pusing kepala dgn mulut ternganga & biji mata mcm nak terkeluar.
"Mirah dpt A? Gi-la"

heyy aku taktau aku jawab apa hari tu. yg aku ingat, aku frust tahap infiniti bila idea berduyun duyun datang time masa DAH tamat.
sempat tulis separuh je, cikgu dah mai amik exam paper. =.="
but still, alhamdulillah. I am determining to upgrade the result, inshaAllah.

***

CHEMISTRY

"Maria, dpt brapa chemi?"
"B je, takleh A"
"B? Bapak ah. *mata membulat, kepala digeleng*.
weiyh, Maria dpt B kot chemi ! *he spreads it dkt org lain*" =..="

as I told u before, aku tak sempat jawab sampai habis. ohh soalan 4 :(
Masa terlalu PANJANGG kayh. grr grr ://

***

BIOLOGY

for Bio, alhamdulillah. aku dpt exactly macam yg aku target.
thanks ipak, jd cikgu tolong explain-kan dekat aku mlm tu.
even aku tersengguk sengguk, smpai ada tu kau cakap sensorang. ehheheee thaaaanks!
kita dpt sama :D

***

call umi abi, bgtau result.
memula tu, umi mcm frust gak aa tp bila aku cakap yg lebih drp separuh pelajar dapat pointer bawah drp 2.0, baru laa umi mcm lega gitu. aku antara yg ter'selamat' . hehheee alhamdulillah XD
kalau abi, reaction dia amenda lagi, gelak je lahh. then, as usual, khidmat nasihat tak-perlu-bayar bermula. tewhee ~
overall, sorang je pun, yg dpt 4 flat. budak laki, modul 2. congrats ah. sape ntah, aku tak kenal. yg aku tau, depa cakap nama dia 'Rabbani'.

***

study physics, dkt meja di kiub.
tetengah serabut stress jawab soalan, kau tetiba datang suruh aku panaskan air?
rasa macam nak terbalikkan katil pun ada, tahu? tak pun runtuhkan dinding pemisah antara kiub. grr grr

dey, kau nak minum, kau panaskan laa. tak pun, pi kacau org lain yg tengah bukak kelab bual, or yg tak buat pape. kalau nak tanye soalan tu aku tak kesah. tanye laa berkoyan koyan pun inshaAllah aku jawab. ni suruh aku pi panaskan air. eiiii *hantuk kepala dkt meja*

so, I keep sitting on the chair, scribbling digits on the calculator, sketching numbers on the paper without saying even a word.
nak minum, sila buat sndiri. time aku free boleh la kau nak mintak tolong aku. ada paham? >.<
time aku study, especially physics, kau jangan. doh laa physics tu 'ex-favourite subjek' aku. tau tak stress tu apa? *__*
grr grrr

okey lah. May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images