freedom for a while

03:57

Assalamualakum. hai people :D

Okay. UPS had passed, ahamdulillah.
and my overall conclusion :

•English is fun :D
•Chemistry is damnly -.-" 
I need much time, kayh. Tak smpat jawab smpai habis soalan laaaaaast! grr grr ://
•Mathematics err. agak clueless. lagi haru bila idea baru berduyung duyung datang time masa dah tamat =..="
•Physics SUCKS me. blueerghhhh >.<
lps keluar dewan je, terus call abi. Air mata keluar non-stop. then ckp dgn umi. They calmed me down.
But, feeling of guilty keep overwhelming me. Maafkan anakmu yg useless ini, umi abi. K Long takleh jawab physics :'(
•Biology is the best. Siyes eh, mmg keluar dewan tu dgn broad smile lahh. Alhamdulillah, sbb bnda yg keluar tu kebetulan kitorg dah discuss mlm tu. Alhamdulillah :)

So, aku memang dah expect markah physics akan spoil-kan aku punya pointer. Nvr mind, UPS tak laa penting mcm final nnti.
Bukan ke 'failure is the key of success' ?
Fighting, Amiraaaaaaah! :D

May Allah ease every single thing, inshaAllah, Aminnn :)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images