freedom for a while

03:57

Assalamualakum. hai people :D

Okay. UPS had passed, ahamdulillah.
and my overall conclusion :

•English is fun :D
•Chemistry is damnly -.-" 
I need much time, kayh. Tak smpat jawab smpai habis soalan laaaaaast! grr grr ://
•Mathematics err. agak clueless. lagi haru bila idea baru berduyung duyung datang time masa dah tamat =..="
•Physics SUCKS me. blueerghhhh >.<
lps keluar dewan je, terus call abi. Air mata keluar non-stop. then ckp dgn umi. They calmed me down.
But, feeling of guilty keep overwhelming me. Maafkan anakmu yg useless ini, umi abi. K Long takleh jawab physics :'(
•Biology is the best. Siyes eh, mmg keluar dewan tu dgn broad smile lahh. Alhamdulillah, sbb bnda yg keluar tu kebetulan kitorg dah discuss mlm tu. Alhamdulillah :)

So, aku memang dah expect markah physics akan spoil-kan aku punya pointer. Nvr mind, UPS tak laa penting mcm final nnti.
Bukan ke 'failure is the key of success' ?
Fighting, Amiraaaaaaah! :D

May Allah ease every single thing, inshaAllah, Aminnn :)

Kolej MARA Kulim

Babaiiii :(

19:26

Assalamualaikum. hello earthlings :D

Salam Aidilfitri. Hari raya ketiga baru terkedek kedek nak wish. ahaks so sorry :(

So here, I would like to oppose my apologize, sorry for all my wrongdoings towards all of you.
Sorry for not visiting back, sorry for not blogwalking anymore and so on. I was quite busy lately, plus the mid sem exam is just around the corner. If online pun, just thru phone. So, its quite cheezy to blogwalking and so on. Thousand pardons semuaaaaa. InshaAllah will visit all of you punya blog at the end of semester 2 matriculation. yeah, even lambat lagi tapi one day akan datang jugak. InshaAllah, kalau umur panjang :)

And and for all my dearie friends, yg satu sekolah, satu asrama, satu unit, satu bilik, satu katil *ehh*. Maafkan lahh minah kepochi ini. Yeahh I know I'm not perfect. And I'm not a friend who has those good manner, attitude quality and blablabla. Mintak maaf ye semuaa :D

Kawan kawan yang baru kenal, PLKN; Kelas PK1, KN 5, Geng geng Delta, DI9, and matrik; Blok E, Dorm Sayang, cube-mate *ehemm*, cube depan *ahaks*, Kelas B, tutorial B1 & B12, geng study group, and so on. Thanks for your willingness to befriend with me. I appreciate that much! Sorry kalau sepanjang kita kenal, I have done stupid thing ke, buat korang naik hangin ke, and so on. Sorry yeahh!

Maaf dari hujung rambut ke hujung kaki. Maaf zahir & batin :)

***

Cuti sekolah ada lagi seminggu.
But cuti matrik is over. I'm going to Kolej MARA Kulim by tonight, 9pm.
Hwaaaaaaa ni part paling susah T.T

Well, barang sedikit pun tak pack lagi.
Nampak tak ketiadaan mood di situ? 

_-_ Zzz

Cepat gila masa berlalu. Tak rasa macam cuti seminggu pun. ngaaa :(
Going back to KMKulim is equal to saya sayang UPS *Ujian Pertengahan Semester or ikut bahasa omputehnye mid sem exam*
Budak asasi, seriously aku jealous sbb korang dah exam before raya. So, raya korang mesti gempak sakan bahagia vavavoom gitu. While me, duk usung buku ke sana ke mari. *take note the word 'usung' which means, tak semestinya dibuka dibelek dibaca ditelaah & sebagainya. ahahaaa*
Aarghhh dengki >.<

bluerghhhh tolonglah, aku tak well-prepared lagi. Mid sem, be nice with me pleaseeeeeee! *wiwink* :D
Nak score. Nak laa 4flat. Nak buktikan yg SPM result hari tu bukan penentu segalanya.
Cikgu, I will prove that your thought and first impression about me is all true and not far off the mark.
Gambate, Amirah Rushdan. Hang bolehhhh! >.<

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

#Salam Aidilfitri semuaa! Ohh aku demam UPS :(

Baliiiik!

20:57

Assalamualaikum. haiii people :D

Since Kedah punya weekend sama dgn Kelantan, *Jumaat & Sabtu*,
I'm officially jejak kaki dlm rumah malam khamis lagi.
Cuti rayaaaaaaa! First time ada pengalaman balik raya naik bas. Yo lahhh selama ni kang sekolah dkt Kelantan je, mana nak merasa semua ni.
This year, nah kau. Nun di utara ceq pi blajaq ^^

hoyeahhh. bnda yg perlu di-highlight-kan ---> cuti RAYA.
but heyyy, mid sem exam is waiting for ya patiently, Amirah.

#bluerghhhhh that really spoil my 'raya' mood and annoys me a LOT. seriouslyyy =..="

Hari raya ketiga dah naik bas pi Kedah balik.
and two days later, tudiaaa mid sem exam datang.
hah jawab, jangan tak jawab. btw, aku penghuni Dewan Kesidang exam nanti. -.-"
Nasib baik dpt satu dewan dgn Na & BB. Relieve me a lot, alhamdulillah ^^

Agagagaaa.
Esok ; mission study group dkt library.
mohon concentrate, Amirah.
Mid sem dah esok lusa pun. Ekau sodaa dok eh? -.-"

dah lupa eh kegagalan SPM hari tu?
amboiiii cepatnyaa lupa. Do arise from the failure, Amirah.
Do realise yg SPM result hari tu just tiket nk masuk matrik.
And utk masuk U, result matrik is the ticket. Maka mahalkan lah tiket ituuuu.

Okeylah. May Allah ease every singke thing, inshaAllah, amiinn! :)




Flickr Images