its comingggggg

02:43

Assalamualaikum. hello earthlings :D

Daaaah, dia mai daaaah. hehheh.
apa yg mai? @____@

--------> bulan RAMADHAAAAAAAAAAN :D

Ahlan Wa Sahlan Ramadhan. May this Ramadhan better than yesteryears ;)

btw, im currently at my home sweet home. ka-chingg >.<
Pengarah kolej bagi cuti awal ramadhan.
to be truth, aku rindu kelantan muncy much! rindu suasana dia. beza tau dgn kedah. theres myriad of differences kayh. hahhah XD

And forsure, lots of assignments were given. lecturer mesti takkan bagi can untuk kita goyang kaki punye lahh.
cuti 4 hari, tp assignment yang depa bagi tu gaya macam cuti sebulan je =.="
HAVE to finish em no matter what.
nak cover balik segala yg kurang faham. its a MUST ! hmm :3

okeylahh people. happy ramadhan ^^

May Allah ease every single thing, inshaAllah, amiinn! :)

Maria.

01:44

Assalamualaikum. hello earthlings :D

nickname.
em sure that almost every homosapien have their own nickname. me either.
okey ape aku nak mengarut ni ? -..-"

baiklaah. straight to the point.
hangpa rasa nama AMIRAH ada kena mengena tak dgn MARIA ?
I dont think so. but dalam kelas aku, they called me MARIA. Tak semua laa, just those naughty boys.
Budak gegey dalam kelas. Pencetus idea tak berapa genius ---> AA (or double A)
Dia ni kalau boleh smua nama dia nak tolong tukarkan. nampak tak betapa 'baik'nye hati beliau? v,v'
Risa jd Rosie. Fitrina jd Tina. Basmah jd Bas Sekolah @ Basikal. Amirah jd Maria.
grr grr ://

Dah tu kalau jumpa dkt koop or somewhere, smua *budak kelas aku* panggil Maria. Kalau aku tak menyahut, merungut. Aku menyahut kang depa gelak pulak. ponat den melayan those kanak kanak ribena =..="

Okeylah. Maria pung Maria lhaa. *mood redha. HAHHAHAHAHAHHAA*
Okeylaaah. Segala test dah beratur menunggu aku. Gotta studyyyyy!
Till then, stay tuned readersss ^^

May every single thing runs smoothly, inshaAllah, amiin! :)

Flickr Images