Stand still here, KMKulim.

06:25

Assalamualaikum. hai hai hello :D

Today is Wednesday.
And esok cuti smpai hari Sabtu ---> 3 hari dpt cutiiii !
Ramai Kelantanian balik.
But not me. ngaaaaaaaaaaaa T.T

By the way. Setelah belajar selama 4 hari, hidup dkt matrik ni seriously packed. Hectic tahap tera.
Sampai kan, esok cuti pun feeling tu macam baru habis exam -..-"

Tadi, lecturer lepas awal laa jugak. Dalam 4.15 gitu. Bas yg nk balik ke Kelantan gerak dlm pukul 4.30 gitu haa.
Kitorg pegi surau, solat Asar. Then ke Coop, BB kena belanja aiskrim potong since we helped her on a 'mission' pasal jam beliau. ngahaha XD
Lepas tu, kitorang pergi ke padang. Hajatnye nak lepak, release stress mcm yg kitorang buat masa dkt Maahad dulu.
Okay started to miss the old days :(

But tetiba terkejut tengok padang penuh dgn budak laki duk main bola. spoil gilaaaaa -____-"
So kitorang pun pegi lepak dekat pondok tepi tepi padang je, and shot some picta. Bajet macam esok dah nak balik HAHHAHAHAHAHAHA damnn.

Tonight, gotta study sesama dkt library. Mohon concentrate, Amirah.
Buku bios logos tebal sikit laagi lahh. Nak kena hadam semua tu. Yeahh ramai pensyarah, senior yg warning pasal Bio.
But decision has been made anyway. Have to go through no matter what happen :)

Between a golden chance but risky, and an ordinary chance, still. I chose to take a risk.
May this worthy, inshaAllah ^^

Okenglah. May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn :)







You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. woww.. hebakk sep dyo.. bukok buku bios logos balik wakikiki XD

    ReplyDelete
  2. hahha. sgt menggilaakan sbnonye.
    alaaa zaa lagi hebat. hee. gud luck okey ;)

    ReplyDelete

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images