Orientasi KMKulim started.

00:38

Assalamualaikum. haiii semuaa :D

Amoiii sempat lagi hang online , Amirah Rudhdan. *curi masa sket*
Ngahahaha takde ah. Just sbb aku download application blogger, so post boleh di-draft-kan even takde internet. Once ada line, aku publish kan.
Dekat sini ada je wifi, tp tak smpai dkt dorm. lecturer ckp on the way. nnti akn dipasang jugak dkt asrama ^^

Orait. Today punya orientasi sgt meletihkan. Bangun pukul 4.30 pagi lagii. Takde rehat kcuali untuk mkn & solat. Tak sempat nk rest langsungg -____-"
And that means, mandi pun tak sempat, okeh. sobss :'(
And hari ni straight ada taklimat + ceramah. Pukul 12 malam baru habis ye, teman teman sekaliann. *sigh*
Esok baru start LDK *aktiviti brkumpulan*.
So, mcm boleh imagine laa betapa berganda keletihan yg akan dialami esok. Urghhh tidaaak!

Okaylah. Gotta sleep now. Esok 5.30 pagi dah kne ada dkt surau.
Mintak mintak bangun awal esok, aminn! hehhe.

Btw, kertas pemilihan modul dah selamat dihantar. My decision :

Pilihan pertama : Modul 1
Pilihan kedua : Modul 3

Yeayeahh memang laa hati mcm berat dkt modul 3, tapi peluang dkt U kalau amik modul 1 tu lebih tinggi kot.
Umi & Abi pung suh aku amik modul 1. So, siap dah dipilih.
Skang ni hanya Allah yg dpt tntukan aku layak duduk modul brapa sbb tak smestinya aku akn dpt pilihan pertama. Kelas modul pun ada kuota dia, tahu :)

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

#post ini di-draf-kan since 28 May 2013.
#picta below starring me and BB dlm dewan besar ^^


You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images