KMKulim storyy

09:03

Assalamualaikum. haiii peeps.

ohhhkay. dah berrrzaman aku tak menulis. kinda hectic mehh. hahha bajet busy mngalahkan PM. takde ah, just tak sempat nak tulis. act, too much things to be written. masa je takde. haa kan aku dah bagitau, mngalahkan PM tahap busy aku. :3

#this post was drafted since 21 june :P

okayy. alhamdulillah, aku dgn basmah dipilih jadi spr untuk pilihanraya MPP Kolej MARA Kulim 13/14.
and aku dilantik sbg naib presiden spr.
can u imagine how busy I was? ^^
why I chose to be part of the crew?
because by being the crew of spr, 10% marks of co-curriculum will automatically obtained.
so, theres no need to participate in any kind of society or games after this.
therefore, I can focused on my study. ka-chinggg >.<

and and, thanks God, everything runs smoothly. the election had passed, last Thursday. and the result will be announced on this Sunday.

Banyak kott benda yg aku belajar melalui jd spr ni.
since gabung semua program (kcuali UniKL sbb depa baru masuk);
matrik, pra-u USM & UMK,
maka ukhuwah pun tercipta. takde lah masing masing buat hal sndiri, assabiyah dan sebagainyaa.
best kott gabung dgn depa. sama sama menggila. aku ingat depa nerd, tapi my thought was far off the mark. nakal tahap tera! seriously, tahap best tu undescribable kott :D

next week, English Week. and im the presenter for my class' booth. kitorg dpt tema Alice In Wonderland. and andddd. Im the 'white queen' =.="
cerita tu, aku karang dlm next post kayh. stay tuned! :)

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn :)

p/s : gmbar yg pakai baju biru ats pntas tu, ahli2 spr.






You Might Also Like

1 awesome homosapiens ^^

  1. wahwahwah... x dapat jd kt plkn kat sini pon boleh.. vice kot.. miss you dear ;*

    ReplyDelete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images