07:24

hey you. yes, you. yg cantik, yg bijak, yg ada otak pick up, yg femes, yg jadi perhatian ramai and whatsoever yg baik baik.
to be truth, em not jelly at all with all yr kelebihan. but im absolutely proud of being one of yr friends.

but please. tolong jgn buat org sekeliling mcm bodoh sangat. yes, true. kau lah yg palingg bijak. yg paling tip top, bagus, excellent, fantastic, everything is you. kalah einstein.

but the way you memperlekehkan aku. really pissed me off. seriously. kalau kadang kadang aku tak kisah. tapi kalau setiap jam tu ada je benda yg kau nak lekehkan aku, tu dah over nama dia. everything has it own limit, brah. and so my patience.

jangan buat sampai tahap hati aku jadi beku dah dgn kau. yg mana kalau kau mati sekalipun aku dah tak kisah. please lah. kau kawan aku kott. jangan paksa aku buat macam tu. for now, I still can stand you. but slowly, the bond is breaking down.
and Im talking the truth.

dearie you, mohon terasa.

sinceredly,
me.

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images