UPU's result.

22:29

Assalamualaikum, haiii semua :D

today, UPU's result.
tipu tak nervous. jantung ni kedebam kedebum since semalam lagi.
ive checked, thru sms. sebab line lembab tahap tera. and the result ?

"Tahniah, anda berjaya ditawarkan program Q0080 di USIM"

hwaaaaaaargh. Q0080 ? apekah itu -.-"
so I called Zaa, tanya beliau dapat dkt mana. okey, she got asasi BI dekat UIA. bigga congrats, chingu :)
and and Zaa helped me. beliau tolong check yg aku.

guess what? Q0080 is Tamhidi Sains dan Teknologi.
I stucked. kenapaaaaaa??
aku nak Tamhidi pergigiaaaan. sobss T.T
yeah, memang aku apply dua course dkt USIM. Tapi aku mengharap dpt Tamhidi Pergigian kott.
haihh sabar, Amirah. Ada hikmahnyaa.

#Tamhidi tu lebih kurang asasi laa :D

But but, sedikit terubat bila my twin, Idah pung dapat sama dgn aku.
Tamhidi Sains dan Teknologi dkt USIM.
I called her. And bila dia dpt tau yg kitorang dpt sama, terus menjerit tak ingat duniaa, sampai aku kena jauhkan phone drp telinga. ngahaha XD

even a lil bit dissapointed, but still, alhamdulillah.
ada je yg tak dapat offer langsung.  bersyukur, Amirah.

so, between Kolej MARA Kulim and USIM.
which one is better for me?
ISTIKHARAH daaaaa. hehhe.

korang dapat dekat manaaaaa?
mind share :D

okaylahh. May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

p/s : gambar dkt bwh tu, me with Idah my twin ^^


You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images