Listinggg.

11:57

Assalamualaikum. Hello earthlings :D

Like I've said before,
this super duper awesome honeymoon is going to end.
Just a few days left. And its a fact.
Ngaaaaa students life is on the road, Amirah. Take note.
Gonna busy. Gonna struggle. Gonna had bad headache like before. Gonna creep a step into a hectic life again.
Thats the wheel of life. Accept that.

So, I opened the wardrobe, and searching for my stationaries. ngahaha.
Dah lama TERabai. Since the last day of SPM, I guess. dasyat -____-'
Once jumpa tu, check isi nyaa.
Pen yang berfungsi ada berapa batang je.
Luckily, benda-benda asas ada. Just yang advance macam stapler, highlighter and so on je takde. MUST BUY.

So, the dean list. I've wrote it down. Antaranya :

1) stapler
2) highlighter
3) calculator *Amjad had take mine*
4) planner 2013 *im gonna busy so planner is needed*
5) new bag *older dah terkoyak zip*
6) mp3
7) still thinking XD

okei. see number 6. Mp3.
since my phone memory is full, mp3 is the most wanted thing.
Nak transfer segala lagu. Lagipun mp3 kang kecik je, so takde masalah nak usung poie mano pung.
Once tengok Kei punya mp3, terus hati ini meronta nak satuuuuu. hahha parok lahh XD

"Pasal lagu pun bersungguh ke?"
- yap. I have my own reasons. I can't study without music. Especially mathematics thingy. Kalau study, mesti sumbat earphone. Ntah. Dah style aku study cenggitu. kalau tak, memang tak nama study. tapi studo, yakni dengan bahagianya aku terbang ke dreamland. or jadi boring and pelajaran tak masuk dalam kepala hotak. dasyat kan? truly. Bukan nye lagu yang kedebam kedebum je, nasyid pun aku layann laaa. Mengaji pun aku dengar je. Tak kisah laaa janji tempat aku study tu tak sunyi. Dengan bising, aku boleh fokus.

ngeee abi, nak mp3. *muka seposen*

#my phone case dah siap dijahit. yeayyy my first handmade. just trying, but still, im satisfied ^^

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

You Might Also Like

3 awesome homosapiens ^^

  1. seriosly agreed with you.. mp3 is really really needed.. a have bought one for myself,, ngeee.. samelah,, tergoda ngan kei pnye mp3 XD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @zahiahorange
      ngahaha. kan kan. kei bawak viruss.
      wait zaa. u already bought one?
      hwaaaa jeles nih. nak beli jugak daaa :3

      Delete
  2. heyya sweeties ;)
    it's kei here. hamoii hamoii, mp3 lg best kot compare to choc indulgence kt SR XD can't really survive without it. tp dkt sester, kei mmg mcm virus yg bergerak2 pun -.-'

    ReplyDelete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images