Hadiah GA

02:24

Assalamualaikum. haiii ebelibadi :D

Okayy. Hari tu iolls ada join 'Ohsem GA by Ayna'.
And alhamdulillah, menang brooch. Boleh bawak pi matrik ngahahahaha.
Alhamdulillah. Thanks Ayna!
Brooch tu dah selamat sampai dekat tangan aku :)

And next, May GA by Husna & Atiqah.
Nampak tak header baru aku? Naaah, itu diaa.
Aku menang header, alhamdulillah.
Header tu dicipta oleh budak vanilla.
Yeayy saya suka saya suka saya sukaaa :D

Then, segmen review percuma.
And for the first time, blog aku di-review. eksaited mehh. *kedengaran kejakunan di situ. sila muntahh*

Okay, alhamdulillah positif, cuma ada beberapa benda je yg kurang kemas. Tapi aku tak ubah lagi, sobab ingat nak ubah nnti online thru laptop. hehhe bukan degil ye. saya budak baik :3

Bila menang, bertambah semangat nak join lagi. Nanti lah. Aku dah nak pi sambung belaja daa.

Need to focus.
Have to struggle.
Setahun ni detik yang paling penting untuk life aku.
For next next and next chapter of my life, bergantung pada setahun ni.
Titik penentuan.
Detik keemasan.
Peluang cerah atau gelap, bergantung pada setahun ni.
Masa depan dipertaruhkan.
4flat menjadi harapan & impian.

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

You Might Also Like

3 awesome homosapiens ^^

  1. belajar rajin dear..hihi :)

    ReplyDelete
  2. 4 flat jadi harapan !!! yeah !! u can do it . :) fokus subjek yg dikira lam pointer ea .. :D

    gud luck di tempat baru.
    jage diri elok2 :D
    t kite webcam ea :D
    nak p matrik mira thru webcam..haha :D

    ReplyDelete
  3. @Nao Mei,
    inshaAllah, thanks cik akak! ^^

    @Nurul Iman,
    hoyeah hoyeah muncho gracias atiliaaaa!
    InshaAllah, u pun sama tau.
    doakn iman sy kuat ea.
    inshaAllah kita webcam nnti. Sy pun nak tengok gak usim thru web cam. Ehehe XD
    All the best, kay ^^

    ReplyDelete

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images