Finally, students life started.

01:21

Assalamualaikum. hai hai hello :D

Ohh alhamdulillah. Finally arrived KMKulim.
The registration procedure was damnly tiring me. agagaaaa :3
Have to que lots of counter. 7 counters, if Im not mistaken. brrrr penat tahap tera.

Kelantan peeps ramai kott. Nanti org Kedah pulak ckp Kelantan. Ahahaha.XD
Btw my dorm ----> Dorm Sayang, katil nombor 25 :D
Okey sila gelak. Aku pun terguling guling gak time mula mula dgr nama dorm tu. Sayang menyayanggg by Jamal Abdillah meniti di bibir. adeihh hahha :D
Alhamdulillah aku dpt dorm skali dgn Na, Teyn & Fadh. cube-mate aku sape ntah tak smpat brkenalan lagi. Nama dia Aina, budak MRSM Kota Putra. Takpe, nnti msti kenal rapat. ehehe.
woot woot bahagiaaa XD

Dekat kaunter 7, gambar diambil utk kad matrik. hoii can u imagine dgn muka blemish tahap tera, then nafas trcungap cungap nak amik gambar? walaweih aku taktau apa jadi dgn kad matrik haku nanti -____-"

Then, dekat kaunter ni, jumpa laaa someone yg dah lama sunBFD && girls dkt skolah duk soksek soksek.
Budak hot Tusyen Karisma kalau tak silap. ntaah, aku tak amik kisah pung pasal dia tu.
Cerita nya, Teyn tunjuk laa budak tu dkt aku. He's standing rightly behind me. okay, aku tak kisah.
Then, tengah sibuk letak segala kertas dalam fail, resit tetiba jatuh.
Aku baru je tunduk nk amik, then ada orang grab resit tu and hulur dkt aku.
Aku angkat je kepala, I was more like -.-"
Eh ehhh dia ni la! ---> that guy yg Teyn tunjuk tadi. 
Ahahahahaaaa. I was agaped :O
Err thanks nyway ^^'

#just Teyn & Na je tau. since beliau budak hot, nama dirahsiakan (:

Mlm nye, ada sdikit taklimat dkt musolla. Just taaruf KD, and senior share pengalaman beliau. 4 flat student, forsure. So mcm inspiring me gitu.

Esok, 5.40 pagi dah kena ada dekat surau. Nak suruh kitorang bangun pukul berapa agak agak? Tandas dah la kongsi dua dorm. So, about 60 students need to compete untuk mandi okey. And drp pengetahuan aku, bekalan air dekat sini kurang.
Ohhmaiii -.-"

Then, esok dah nk kena tetapkan nak modul mana. Me iz still confuse.
Modul 1 : Bio Phys Chem Math
Modul 2 : Phys Chem Math Sc & Comp
Modul 3 : Bio Chem Math Sc & Comp

daku tersepit between modul 1 & 3.
Ohhhh confuse nyaa. Tapi kang, rasa mcm nak explore bnda baru laa. Lagipun aku malas kwn dgn Phys dah. Trial leklok je dpt A tuptup SPM dpt B. sobss :'(
Kesimpulannye, hati aku mcm berat kearah modul 3. Tapi taktau lagi lah tu. Tengok esok ah, cikgu nak terangkan amenda :D

Okenglah. May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)


You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. ohhh,,, ini agak tidak adil.. dah la dpt dorm sama.. jealous XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. @zahiahorange,

      Zaaaaa hehehhe. Tu pn nasib baik je xD

      Delete

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images