Countdown.

05:07

Assalamualaikum. hai peeps :)

me is counting the day.
kalau masuk matrik, 20 days left.
kalau asasi, 19 days left.
ngaaaaaa :O

and talking about hostel life.
they said that nnti balik jarang jarang. cuti sem baru jejak rumah.
mampu ke aku stay? agagaaaa -.-"

"eleh skolah mmp stay asrama sampai 5 tahun boleh je hidup"

-yap. true. but, bunyi je 5 tahun. tapi balik every week noks.

"dekat plkn boleh je stay berkurung dalam tu berbulan-bulan"

- memangg laa. tapi every weekend umi abi datang melawat. sebab dapat Kem PLKN Merang Suria, Setiu. yeaaa dekat Setiu jek. Sebab tu umi abi boleh datang sokmo. Tapi ni Kedah kott. JAUH. ngaaaaa -___-"

jumpa parents every week pun, still aku homesick. ohhmaii.
how can I live there? how can I stand the obstacles there?

Be indipendent, Amirah.
B E R D I K A R I.
Berdiri.Atas.Kaki.Sendiri.

Amirah bolehhh!
Setakat Su *mak sdara* yg tak pernah berpisah dgn Ma *nenek* hidup je dekat matrik. Berjaya pulak tu.
I can do that.
Kalau rindu, call. Skype ke. WeChat ke. kan kan? dunia dah maju hape.

Kumpul semangat. Kuatkan fizikal mental. 4 flat in target, inshaAllah.
SPM tak dapat straight. 8A only. Tapi tak semestinya selamanya aku akan gagal. Nak tebus dengan 4 flat, boleh ? ;)

May Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. in sha allah mia bleh!!! mia kan kuat :).. fighting!!!! \^^/

    ReplyDelete
    Replies
    1. @zahiahorange

      inshaAllah, aminn!
      thanks zaaa <3 <3

      Delete

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images