spooky story -.-'

20:49

Assalamualakum. hai hai hello :D

have u ever watched creepy movies or dramas?
alaa mengaku je laa. tipu kalau cakap tak pernah. kan kan? bhaha
okes. I just realise laa, even kita takut gila gila, tapi still rasa nak tengok jugak. nak tahu jugak ending dia macamana. then masuk bilik mula laa terbayang bayang. btui tak?
*aku laa macam tu, uolls aku taktau. meh nak high-five kalau sama. ngee.*
hmm.
can uolls see how much that thingy affect our mind?

just one thing nak nasihatkan dekat mana mana producer cerita seram :

tolong laa letak amaran, jangan bagi orang yg ada penyakit jantung & mengandung & ada penyakit asma & ada penyakit kronik tengok.

aku yang sihat walafiat ni sesak nafas && almost kena heart attact tengok, tahu? grr :/
tapi still, nak tengok jugak. ngee :3

however, this kind of story sedikit sebanyak menyumbang nilai positif dalam diri aku && mai siblings.
contohnyee, aku && my siblings, kitorg ada bilik masing masing, sorang satu. so, setiap kali tengok cerita seram, mesti nak tido sama sama. hehhe. kirenye kitorang  share bilik lah untuk malam tu, dek kerana tengok movie seram. tewhee XD
runtuh habis ego yang tinggi melangit sorang sorang. kihkih :D

okayy lah. may Allah ease every single thing, inshaaAllah, aminn! ^^

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images