OHSEM Giveaway by Ayna

02:03


Assalamualaikum semuaaa :D


Today, aku jadi mangsa tag Zaaa untuk segment ini. First time di-tag, so im enchanted and makes me eager to join this segment. Much thanks, Zaa :D

untuk isi tempat kosong ayat yang gempak tuu, ini ayat den :

"Di mana ada budu yang tertumpah, di situ ada lalat yang kepeningan."

aku tak reti nak reka ayat yang ohsem meletup vavavoom bagai ni. bantaii je lhaa. kuikui :3

and mangsa tag aku pulak? them :

wawa && kuya 


meh laa join ramai ramai, baru gempak. syarat dia pun tak banyaak :D

may Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! ^^



You Might Also Like

4 awesome homosapiens ^^

  1. Thanks join! Senarai peserta dah diupdated, jom bw peserta lain? Good luck ;D

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-ohsem-giveaway-by-ayna.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah ! awak pemenang "OHSEM GIVEAWAY BY AYNA" .

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/pemenang-ohsem-giveaway-by-ayna.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah :)

    thanks aynaa :D
    and thanks to Za sbb tolong tag! XD

    ReplyDelete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images