missing them.

07:16

Assalamualaikum. hai hai hello :D

tadi blogwalking. then pegi dekat blog group.
baca balik amenda yang kitorang mengarut.
OMG how I miss them. sunBFD.

rindu nak lepak dgn korang.
rindu nak buat pakatan bertiga dgn asfi n lyla buli Teyn, then act like we done nothing bila kak zaf masuk & teyn mengadu.
rindu nak berlakon jd psycho dgn Lyla.
Rindu nak amik turn cik yah letak minyak rambut.
rindu nak dgr Idah gelak & kalut.
rindu nak beli coolblog dgn fiena. *hari sabtu ialah hari yg 'cool'*
rindu nak tengok aksi cute kak zaf.
rindu nak usik fatini LOY
rindu nak gurau dgn masirah gojes.
rindu nak dgr cerita 'org kedah' Na.
*oupsy* hehhe XD
rindu nak tengok Peah cute.
rindu nak tengok perfect match setiap ptg sabtu sambil makan mi kari dgn korang.
rindu nak 'cuk' tandas. dekat rumah ni aku sorang je guna tandas bilik aku, okei. takde persaingan langsung :3
rindu untuk plan masa depan dgn korang.
rindu everything.

terperuk dekat rumah boring, tahu?
kalau melangkah keluar drp pintu rumah pun just untuk jemur & angkat kain n main dgn rabbit.
just that. melangkah keluar drp pintu pagar apatah lagi. takde kepentingan yg mendesak diri ini keluar.
sampaikan jalan dekat taman prumahan ni dah tar baru pun aku tak sedar.
katak bawah tempurung -..-"

stay dekat asrama lepas majlis anugerah kecemerlangan sedikit mengubat hati. even 3 orang je yg stay - aku, idah n asfi. that cheers me a lot.
*tapi time outing tu ramai ramai, cuma yg stay dkt asrama je 3 org*.
outing sampai lenguh kaki, then beli steamboat dkt medan *lps gian* .
kalau dulu almost everyday makan steamboat, nak nak time ramadhan. kan kan? kaya pakcik steamboat tu. bhahaha XD
then time nak balik, pintu pagar blakang skolah dah kunci, sbb time tu dah 6.30pm ++ . so kitorg melangkah ke lorong maut. smpai dkt hujung lorong, pagar kunci pulak. haih nasib badan. then terpaksalah lalu ikut jalan jauh, dgn kaki lenguh n tangan penuh dgn plastik makanan. hehhe.
malam tu, girls talk. reminding our moment togetha, share story yg sdg brlaku dlm life, future life plan, tolong asfi buat preparation utk iv and so on. tido lewat gilaa haritu. and as a normal homosapien, bila tidoq lewat, maka bangun pagi pun lewat lah jugakk. ngee :D

agak agak bilaa pulak boleh lepak semua skali eh?
hmm. cant wait the moment >.<

wishing uolls giant of luck in your life, and hereafter. thanks for colouring my life :)

may Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images