girls talk ^^

01:26

Assalamualaikum. hai peeps :)

just a short post here. to prove that im still alive. muehehe.

so, iv mara had passed. amacam soalan iq test sahabat handai sekaliaaan? best tak? kuikui. msti smua boleh jawab nii. hahha.

okei. and one of my friend, yg bertuah terpilih utk iq test ni *well, ramai kwn aku yg dpt*. bila aku dpt tau dia punya iv hari ni, trlopong aku.

"OMG, kau dpt skali dgn org tu, weh. hahha. pandai pandai lah kau cari. "

and last morning, lps iq test tu, she texted me.

"mirah, ive found org tu. dop blkg aku bnr. dia mntak syariah kan? ada lsung pipit, a charismatic one, n good looking. hdung mncung sdikit. kuku glas, putih! ada lg ko yg aku tggal ? hehe. "

melompat aku dpt msg tu. gilaa detail sikit laagi lah mekk. smpai kuku pun kau scan. miahaha XD

btui lah tu. kott. hahha. terus aku call mak cik nihh. then I told her dari A smpai Z, including yg aku tak story mori dkt sape2 pun. kahkah.

jumpa kau cari, mak cik. btw gud luck lah, kawann.
smoga brjaya dunia akhirat, inshaAllah, aminn!

and kpd smua yg amik iq test tu pun, giant of luck, okei?

may Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! ^^

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images