bag.

20:26

Assalamualaikum and hello world :)

umum gilaaa tajuk.
let it be. aku tak reti bab bab tajuk ni. main hentamm je. kuikui :3

orait. bag, everyone have it. at least satu. kan kan?
well, tujuan aku buat post ni, bukan nak cakap aku ada banyak bag or whatnof, tapi pasal krisis aku dgn bag.
aiy ada krisis jugak? hah, ada.

okei. aku prefer beg sandang. err alaa beg yang tali dia panjang and kita boleh pakai silang tuu. hee simple gitu. and nampak lah mcm remaja siket. muehehe.
*btul ke nama dia beg sandang? ntah. aku tak sure. hentam keromo sajaa. correct me if I was mistaken*
but, umi abi tak setuju aku pakai bag tu. they said, beg mcm tu utk budak sekolah je. so, they've bought me a handbag. HANDBAG yaww.
but aku tak pakai punn. tergantung buat hiasan dlm almari.
so, of kos lah kena mengempeks berbakul bakul. beli mahal mahal tak pakai. bhahaha XD

ada several reasons kenapa aku taknak pakai HANDBAG okei.

¤ it makes me looks like an old lady.
hello, im 18 kott. nak lah gaya teenagers. kan kan?

¤ ive being exposed to the danger line automatically.
kes ragut kan banyak. euw seghia den >.<

¤ tak selesa.
jalan pun terkepit kepit tetiba bila pakai handbag. and the cicumstance turned into awkward moment.

¤ orang akan panggil 'kak' , even si pemanggil itu bertaraf 'makcik'.
hooh, jadik tua. tamau denn. im still young -..-"

¤ taktau nak sumbat amenda dalam tu
kalau beg sandang, biasenye bnda wajib aku sumbat botol air && payung. nahh sesuai ka letak dua bnda tu dlm handbag? -.-"

¤ nanti nak piqiaq naaa.
ehehe XD

okay. paham tak perasaan tak nak pakai handbag?
takmauuu. tak sanggup look older than my age. sobs T.T

tapi takpe. one day, bila tiba masa yg sesuai, aku akn pakai jugak. contohnye kalau dah kawen && beranak pinak. takkan lah ada anak still pakai beg sandang kott. kihkih. or nnti jadi a lady. not a girl anymore.
inshaAllah, kalau panjang umur ^^

okey laa. may Allah ease every single thing, inshaAllah, aminn! :)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images