todayy :D

05:32

Assalamualaikum semuaa ^^

Day 2.
hari kedua umi dgn abi takde dkt rumah.
superWOW; me iz taking care of my hyperactive brothers. phew~
and I couldnt believe myself doing this right now. kihkih dasyat.

so, umi abi balik esok. YEAYY!
i'll be back to myself - kaklong yang super malas. kihkih XD

makan? malam ni aku masak maggi je lah. diorang suka je btw ^^
tak perlu susah kan diri memasak yang superstitious bagai. adik adik aku yang baik tibai je apa yg aku buat. good good >.<

pagi pagi aku paksa diri bangun awal semata mata nak pi beli nasik bungkus utk adik adik aku.
tengahari tu, aku goreng ayam dgn telur dadar jeh. see? simple je tapi forsure mengenyangkan ^^

tapi yg bestnye, masa lapang ini boleh aku siapkan cerita yg tak tersiap lagi. baru 2 chapter and macik Kei dah tak sabar nak baca aku punya story. kuikui.
aku pun tak sabar nak baca dia punya story. kitorg plan nak hantar dekat publisher jemari seni kott. sbb syarikat tu bg syarat jalan cerita msti islamik. Hlovate pun hantar situ jugak ^^

tapi kan, Kei dah hntar untuk saringan prtama and dia LULUS. cuma tunggu untuk hantar peringkat kedua je. then, tadaa. officially a writer. hikhok  >.<

hmm. first time kenal Kei, I was shocked bila dia bgtau dia suka mnulis crita *masa sesi prkongsian brsama buddy* . since aku buddy dia and kitorg ada minat yg sama, aku apa lagi. wiwiwi, jadi teruja terus.
selama ni cerita aku tergantung, which means malas nak sambung. and so with Kei. so, kitorg sama sama bertekad nak buat sampai tamat. hoyeaahh! pray for us istiqamah doing that,yeah ^^

eheh. umi abi, baliklah cepat. can't wait anymore =.="

May Allah ease every single thing, aminn! :)

You Might Also Like

2 awesome homosapiens ^^

  1. okeyhh.. x sabar tungggu nak bcer citer korang ;)...

    ReplyDelete
  2. hehhe. doakan siap ler.. kalu x tak ksampaian lah hajatmu itu.. kuikui XD

    ReplyDelete

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images