randomly ridiculousness XD

19:05

Assalamualaikum :)

OMG.
ive done smthing yg aku tak expect pun aku berani buat. and I did it.
gilaaa!!

but but. the response. deleting that picture. it had crept a smile on my lips.
and that makes me flying to the fairy land. wiii~

thanks to you lah, fr listening to my advice >.< 
and fr not disappointing me yg perangai pun ntahpape nih. ekeke~
good good. anda memang baguih.
five star, my dear ^^

p/s : this is our secret yeah. im telling no one and I hope u do so ;)

okayy aku tahu aku merapu. and sorry sbb tinggal kan tanda tanya dlm kepala hotak korang wahai readers sekalian.
tapi ini post aa, untuk dikenang time tua tua nanti bahawa amirah rushdan dah buat a stupid thingy tapi berjaya, dan itu membuatkan amirah rushdan takde lah nampak stupid sgt. kihkih.
so, let just me underdstand semua ni, okeh.

thanks for reading mai belog yg tak femes ni. terima kasih daun keladi, lain kali singgah lagi XD

okayy peeps, may every single thing runs smoothly. insyaAllah..amiin! (:

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images