awaiting ^^

22:02

Assalamualaikum. hello earthlings!

3 hours more.
umi n abi are on their way comin home. hoyeah hoyeah!
diorang brada dkt gua musang once I called them just now.
yeayy!
-zaman pnderitaan bakal berakhir-

since kejap lagi my brothers kena pegi solat jumaat, aku dgn senang hatinya kena memasak, kemas rumah and soO on.

tapi takpe, bukan aku sorang je kena menderita.
akan ku kerahkan adik adikku itu kemas rumah jugak once diorang balik solat jumaat nnti. yeayeah! *evil lough*

alaa. sambut umi abi mstilah sama sama berpenat lelah.
tak gitu?

time aku tengah ada mood rajen ni, jangan spoil kan okeh. kalau tak, korang kemas je lah rumah ni bertiga. mengerti?

okenglah. next chores :
• memasak
• clear-kan sink
• sapu rumah + mop *kalau rajen lahh*
• lap segala habuk
• and so on

# me is menghayati penat lelah seorang suri rumah. kuikui XD

may Allah ease every single thing, aminn! :)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images