28 MARCH

20:48

Assalamualaikum. hai peeps :)

today is Thursday.
and today is my birthday.
my birthday?
weeeee ~

each year, 28 March is the most special day, since 18 years ago, 1995. I was born.

Thank you Allah for giving me this golden chance, to be one of your servant and give me opportunity to inhale your oxygen into my lungs. Guide me to the right path, ya Rahman.

thanks umi for your voluntary delivering me and introducing me to this world. and thanks for always be by myside, no matter what happen. but forsure not forget to abi. thanks for being my advisor, protactor and guider to me. I love uolls damn much <3

big thanks dedicated to my deary friend, nur arifah zahiah bt zuri @ za. you are the the first one wishing me happy birthday.
you make me feel so special by posting on your blog about me, my birthday.

your post :)

seriously, I never been treated this way before. terharuuu :')

and kepada semua yg wish, tak kira scara live atau dkt fb. thanks. wish pun sudah memadai. aku tak mintak hadiah pun. cukup sekadar aku ada dalam ingatan korang.

last year. same date.
cik yah, masirah n fiena gave me those barbie thingy. hadiah paling tak matured >.<
yes, mmg aku minat barbie tapi kan.. kahkah. lawak pun ada. entah. btw thanks. rasa macam kembali ke zaman kanak kanak ^^
and hadiah paling menarik tahun lepas, merangkap hadiah terrbaik yg penah aku dapat sepanjang aku bernafas;

-mihun sup tumpah atas kain dekat kantin. -

malu? terrsangat. smtimes rasa ohsem pun ada. tak penah lagi ada org tumpah mihun sup yg belum disentuh lagi atas kain sekolah dkt kantin tu. bhahaha. cipta rekod bohh~

last two years, which means time aku form 4. minachee org first wish. aku baru nak lelap mata time tu. tepat pukul 12 malam dia mai wish dgn hadiah yg ohsem - a cute book which aku still lagi mencoret knangan dalam tu. thanks, kawann :)

birthday masa zaman skolah mmg the best. surrounded by ohsem friends, smbut birthday ramai ramai. mmg merrier tahap perghh! ^.^

uhuh. this year, umi abi takde dkt rumah on my birthday. they off to KL, mlawat pak sedara aku yg koma. but but, mcm aku cakap. aku tak kesah pasal hadiah n smua tu tapi cukup kalau korang ingat aku. dah cukup bermakna.

thanks semua yang wish. May Allah bless uolls too ;)

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images