sunbfd

12:32

-->

Assalamualaikum:)

hello and gud morning earthlings ! its 12.12.12 today :D

okayy. baru je sehari berpisah. I already miss my friends like crazy! aku pernah tulis pasal kawan kawan aku. here . and now, meh aku describe sorang sorang :D

first and foremost, kak zaf . Zafirah Lina Zakaria .


for sure, she is totally happening. ceria gilaa . her exam result absolutely gempak . she is genius! but unlike those nerdy,  kalau lepak dgn dia sure tak bosan punya . ada je benda yg kelakar . so kak zaf, please keep your image okay :) nnti dont forget me yea !

next, asfi . Asfihani Zainal Abidin .



this girl is tinggi lampai punya . badan mcm model . and, she is ulat buku okayy . sampai buku teks math pun dia baca, kau tahu apa . kihkih . and kalau part belanja, anyone yg asfi bermurah hati nak belanja dia, they are the lucky one sebab she is a very berjimat cermat one . dah family dia train dia adik beradik macam tu okayy . so asfi, thanks sebab sudi befriend with me, and be apart of my life history . hope you will success one day . teruskan dgn ulat buku awk tu, yea :D

next, idah . Nurul Aziidah Hilmi .



the most interesting about her is, the way she talk . anyone yg baru kenal dgn dia mmg takleh detect apa yg dia nak cakap . LAJU tahap giga ! tapi kalau yg dah biasa dgr dia ckp, mcm kitorg ni boleh la catch up dia nk cakap apa . hehhe . she is a dawn girl, you know . she lost her mother on 13years old. the last day of Ramadhan, and she haven't met her mother about 3 month. If I was her, I dont know what im gonna do. she have quite smart brain also. tapi tak mengaku . hee . so idah, if bercakap tu, try perlahan sikit . and teruskan usaha gigih nk jd doctor tu okayy . best of luck, my twin :)

next, fieyna . Nur Afiena Nabilla Mat Rafi .



this girl is a happy-go-lucky one . ada je lawaknya . selalu gaduh gaduh manja dgn fatin . mesti ada hal yg nak dikecohkan . hadeih bab ni ponat siket . tp at last pergi outing sekali jugakk . kalau bab senget boleh masuk lah dgn dia . so fiena, truskan perangai gila gila tu yea ! susah nk cari kawan mcm fiena :D

next, cik yah . Sumaiyah Che Zahari .



she is rock yaww but minat pink . nampak luaran je lembut . hehhe . kawan yg paling baik utk mendengar . just tell her everything, she always be by your side . cuma kadang kadang, bila ada something yg ganggu mood dia, akan berbunyi lah dentuman pintu or locker or balingan benda benda yg bernasib malang . dia mengamuk, bohh . hehhe . so cik yah, nnti control sikit your anger tu . kitorg dah takde nak cool down your mood :) and, thanks for every single things, cik yah! i love befriend with you :)


next, cik tyn . Fatin Nur Amirah Mohd Sabri .



dalam ramai ramai, dia paling manja + ayu . teman gaduh dgn fiena . because of mnja, dia selalu jadi mangsa buli dlm bilik kitorang . hehhe . mianhae, chinggu :) so tyn, be strong . nnti masuk U, dont let others bully you . juast kitorang yg boleh buli tyn, okayy :D


next, masirah . Masirah Mohd Amin.

dr kiri : masirah and cik yah


she is gorgeous, you ! thats why kalau jalan mesti tunduk . orang berkopiah pun pandang dua kali bila selisih . i aint lying, okayy . that is a fact . she is champa . thats why she has a natural beauty . budak pandai pulak tu . but masirah, be brave . nnti kitorg dah takde nak teman pergi tandas malam malam . kalau gelap, kitorang dah takde by yourside . nanti cari kawan yg baik baik, yeah :D


next, Na . Nur Azimatul Fitrina Nordin .

fr left : na, idah


na, muka dia manis kan? yeah, hari tu belum SPM lagi dah ada org mai tengok . see? ramai yg menunggu ni . hihhi :D  she is a kind hearted friend . saangat baik . na, nanti cari kawan yg baik baik yea . dont you ever dare forget me !

next, lyla lollypop. Nur Dalila Ab Rahim



she is super duper awesome friend . sangat caring . kalau sakit kepala, dia tolong picit . thats why aku bagi dia ajk TTK asrama. kihkih . but lyla, nnti jgn lupa sy yea . jgn buat stone face selalu, nanti takde orang nak kawan . hee:D  btw, Arshad remembered you . "kwn kak long yg khenak ore hari tu"  hehhe


next, fadhilah .

she was in pink!


kuat membebel . kalah mak nenek , tapi tu dulu . sekarang dia dah normal, sejak keluar asrama . hehhe . love to befriend with you! thanks sebab sudi menghiasi my life :D smoga berjaya dunia dan akhirat, kawaan!


next, peah . Sofea Nadiyah Shaimi.



she is the cute one, right? even tahun ni dgn tahun lepas kita duduk unit yg berbeza, thats not end our friendship, kan . im sorry for all my wrong doings towards you sepanjang kita kenal . gud luck in your life, kawaan! :)


last but not least, fatini. Nur Fatini Amalin Sulwadi.

she was in red:D


ini klon Elfira Loy ! kihkih . elfira versi bertudung :D sangat happening orangnye . kalau dah mengadap buku, memang tak ingat dunia . makan pun boleh skip . so, kena paksa dia makan dulu before dia bukak buku . hehhe . so fatini, cari kawan yg berguna tau . kalau tak, lagi cekeding lah kamu . hee :D



so friendss , dont you ever forget me yeah :D i shall never forget all of you yg dah mewarna warnikan my life history, untill im senile ^^


peeps, pray fr me 11A+ SPM.. insyaAllah..amiin!

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images