sunbfd

12:32

-->

Assalamualaikum:)

hello and gud morning earthlings ! its 12.12.12 today :D

okayy. baru je sehari berpisah. I already miss my friends like crazy! aku pernah tulis pasal kawan kawan aku. here . and now, meh aku describe sorang sorang :D

first and foremost, kak zaf . Zafirah Lina Zakaria .


for sure, she is totally happening. ceria gilaa . her exam result absolutely gempak . she is genius! but unlike those nerdy,  kalau lepak dgn dia sure tak bosan punya . ada je benda yg kelakar . so kak zaf, please keep your image okay :) nnti dont forget me yea !

next, asfi . Asfihani Zainal Abidin .



this girl is tinggi lampai punya . badan mcm model . and, she is ulat buku okayy . sampai buku teks math pun dia baca, kau tahu apa . kihkih . and kalau part belanja, anyone yg asfi bermurah hati nak belanja dia, they are the lucky one sebab she is a very berjimat cermat one . dah family dia train dia adik beradik macam tu okayy . so asfi, thanks sebab sudi befriend with me, and be apart of my life history . hope you will success one day . teruskan dgn ulat buku awk tu, yea :D

next, idah . Nurul Aziidah Hilmi .



the most interesting about her is, the way she talk . anyone yg baru kenal dgn dia mmg takleh detect apa yg dia nak cakap . LAJU tahap giga ! tapi kalau yg dah biasa dgr dia ckp, mcm kitorg ni boleh la catch up dia nk cakap apa . hehhe . she is a dawn girl, you know . she lost her mother on 13years old. the last day of Ramadhan, and she haven't met her mother about 3 month. If I was her, I dont know what im gonna do. she have quite smart brain also. tapi tak mengaku . hee . so idah, if bercakap tu, try perlahan sikit . and teruskan usaha gigih nk jd doctor tu okayy . best of luck, my twin :)

next, fieyna . Nur Afiena Nabilla Mat Rafi .



this girl is a happy-go-lucky one . ada je lawaknya . selalu gaduh gaduh manja dgn fatin . mesti ada hal yg nak dikecohkan . hadeih bab ni ponat siket . tp at last pergi outing sekali jugakk . kalau bab senget boleh masuk lah dgn dia . so fiena, truskan perangai gila gila tu yea ! susah nk cari kawan mcm fiena :D

next, cik yah . Sumaiyah Che Zahari .



she is rock yaww but minat pink . nampak luaran je lembut . hehhe . kawan yg paling baik utk mendengar . just tell her everything, she always be by your side . cuma kadang kadang, bila ada something yg ganggu mood dia, akan berbunyi lah dentuman pintu or locker or balingan benda benda yg bernasib malang . dia mengamuk, bohh . hehhe . so cik yah, nnti control sikit your anger tu . kitorg dah takde nak cool down your mood :) and, thanks for every single things, cik yah! i love befriend with you :)


next, cik tyn . Fatin Nur Amirah Mohd Sabri .



dalam ramai ramai, dia paling manja + ayu . teman gaduh dgn fiena . because of mnja, dia selalu jadi mangsa buli dlm bilik kitorang . hehhe . mianhae, chinggu :) so tyn, be strong . nnti masuk U, dont let others bully you . juast kitorang yg boleh buli tyn, okayy :D


next, masirah . Masirah Mohd Amin.

dr kiri : masirah and cik yah


she is gorgeous, you ! thats why kalau jalan mesti tunduk . orang berkopiah pun pandang dua kali bila selisih . i aint lying, okayy . that is a fact . she is champa . thats why she has a natural beauty . budak pandai pulak tu . but masirah, be brave . nnti kitorg dah takde nak teman pergi tandas malam malam . kalau gelap, kitorang dah takde by yourside . nanti cari kawan yg baik baik, yeah :D


next, Na . Nur Azimatul Fitrina Nordin .

fr left : na, idah


na, muka dia manis kan? yeah, hari tu belum SPM lagi dah ada org mai tengok . see? ramai yg menunggu ni . hihhi :D  she is a kind hearted friend . saangat baik . na, nanti cari kawan yg baik baik yea . dont you ever dare forget me !

next, lyla lollypop. Nur Dalila Ab Rahim



she is super duper awesome friend . sangat caring . kalau sakit kepala, dia tolong picit . thats why aku bagi dia ajk TTK asrama. kihkih . but lyla, nnti jgn lupa sy yea . jgn buat stone face selalu, nanti takde orang nak kawan . hee:D  btw, Arshad remembered you . "kwn kak long yg khenak ore hari tu"  hehhe


next, fadhilah .

she was in pink!


kuat membebel . kalah mak nenek , tapi tu dulu . sekarang dia dah normal, sejak keluar asrama . hehhe . love to befriend with you! thanks sebab sudi menghiasi my life :D smoga berjaya dunia dan akhirat, kawaan!


next, peah . Sofea Nadiyah Shaimi.



she is the cute one, right? even tahun ni dgn tahun lepas kita duduk unit yg berbeza, thats not end our friendship, kan . im sorry for all my wrong doings towards you sepanjang kita kenal . gud luck in your life, kawaan! :)


last but not least, fatini. Nur Fatini Amalin Sulwadi.

she was in red:D


ini klon Elfira Loy ! kihkih . elfira versi bertudung :D sangat happening orangnye . kalau dah mengadap buku, memang tak ingat dunia . makan pun boleh skip . so, kena paksa dia makan dulu before dia bukak buku . hehhe . so fatini, cari kawan yg berguna tau . kalau tak, lagi cekeding lah kamu . hee :D



so friendss , dont you ever forget me yeah :D i shall never forget all of you yg dah mewarna warnikan my life history, untill im senile ^^


peeps, pray fr me 11A+ SPM.. insyaAllah..amiin!

that feeling

06:43

Assalamualaikum and hello peeps:D

okayy. just now, i had discovered something that cut me into pieces.
oh yes. actually, aku dah agak this gonna happen . dari awal lagi.



but, im try to be cool. alah, benda kecik macam ni pun dah takleh nak handle ke?
oh, come on. chill lahh!think positively.

kalau nak diikutkan, dah banyak kali this thingy happened. Singapore, Kemboja, Tambun and so on. tp aku yakin mesti ada hikmah disebalik semua yg berlaku. kan kan kan?

ye lahh.. mn tau tup tup dapat result flying colours, then ma bwk pergi Mekah ke..(she promised me this. aku tak mintak pun. tp ye lah, if dpt result cemerlang. thats why lahh i love u, nenekku).

so peeps, do pray fr me strive straight A in SPM.. amiin!


Flickr Images