new thingy~

07:41

Assalamualaikum :)


okayy . tak lama lagi aku dah CUTI . *freedom after SPM* .  tewhee~

and, macam SPM candidate yg lain, aku list-kan benda yg aku nak buat lepas SPM . antaranya, aku decide nak join segment ni :




ehhehehe . finee ni first time aku join bendalah macam ni . so, wish me luck!  ^___^
for those yang berminat , click here . jom join ramai ramai !
okayylah . till then :)




pray fr me 11A+ SPM, amiin!

You Might Also Like

12 awesome homosapiens ^^

  1. bw sini :)

    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  2. dtg dri segmen sama dan follow..slmt berkenalan...

    #wish all da best for u..try ur best oke..^__^

    ReplyDelete
  3. uhuiii,, ok sampai sini.. done folo adeks~

    singgah sini yee.. :P

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. salam hi tuan belog! jejalan sini sambil follow. salam kenal yup ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sebijik hehe

    http://dingraphic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. singgah BW... dari segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  10. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  11. hai , dari segmen yg sma. singgah sini dan follow. Cantiknya blog :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images