ohh yeah!

09:19


Assalamualaikum :)

okayy . i know . i admit . that dah lama sgt sgt tak online and finally tonight--- ^^

as usual, abi tak bayar broadband . so aku takleh online . satu langkah yg bijak untuk parents yg ada anak yg exam BESAR . tewhee~

actually , sbulan sebelum SPM , aku tak balik rumah pn . yeah, i was breaking my own record . and that was totally cool . and i did it !

oh oh . and, perjalanan SPM ?? tersangatlah awesome . especially sejarah . oh, malas nak ingat balik -.-"

hari yg paling aku suka : today .
sebab hari ni subject math . agak ramai org keluar awal time paper 2 . and for sure im not one of them . kihkih . ohh bukan lah sebab aku takleh jawab or what-so-ever . hello, aku siap sebelum pukul 12 lagi okayy . siap sempat check + kira balik SEMUA soalan 2 kali . ye la, 2 kali je tp at least sempat check kan? boleh je aku nak keluar awal tapi aku takut aku akan menyesal . so, better duduk situ , relax and check smpai puas hati . and now, aku puas hati :D

so, 4 subject had passed . agak agak dah manage 4A ke ?? hmm~

okayy lah . its time fr ulangkaji . ^^ 


pray fr me 11A plus SPM , insyaAllah..amiin !


You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images