SPM :)

01:36

Assalamualaikum :)


ohh ohh . lama tak online.. tewhee~

okayy. mesti pelik kan, sekarang SPM tapi aku boleh lagi online ?? ohh come on, chill lah . straight pegang buku buat aku stress lahh . relax sekejap, okayy :D


and tinggal 4 paper je lagi .

#CHEMISTRY
# BIOLOGY
#BAHASA ARAB
#PQS

 ohh betapa tak sabarnya nak tunggu saat itu . tepat 4.30 pm hari rabu, 5 disember 2012.

the word FREEDOM !

7 papers had passed . so far, alhamdulillah . except physics . ohh pelis , aku minat physics lebih drp bio and chemi ! 

okayy , that day . paper 2 . aku kecewa tahap tak ingat . section last, lepas tulis characteristic benda yg kita pilih, kita kena buat kesimpulan, kan ? then, aku just ingat benda tu time masa dah tamat . once aku letak je mata pen atas kertas untuk tulis kesimpulan, pengawas datang rebut kertas aku . REBUT okayy . aku tak tau lah terconteng ke tak atas buku jawapan aku tu . proper sikit boleh tak, pengawas ?? aku tergamam and terus pekup muka aku atas meja . tau tak maksud FRUST tu apa ?? free free je 2 markah hilang =.='



but i still believe that ada hikmah disebalik semua yang berlaku . 

then, add math . Alhamdulillah, sebab aku tenang dalam dewan . so, otak boleh hadam soalan . and suprisingly, aku sempat siap paper 2 sebelum habis masa  .so, aku sempat check . Thanks God :)

next is biology . aku tak tau macam mana aku nak jawab soalan nanti . in fact, biology is always the winner- markah yg paling rendah dalam banyak banyak subjek . hee^^ . akhir tahun last year, bio je aku dapat B . ohh menn! harap harap dapat jawab dgn baik nanti.. amiin!

#p/s: aku tengok balik  post ni utk up-kan balik semangat aku . yeahh, fightiiiing!


okayy peeps, pray fr me 11A+ SPM.. amiin!

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images