feelings :)

06:32



Assalamualaikum and hello earthlings ^^

hoyeah hoyeah ! just 2 papers in line :D

#Bahasa Arab
#Pendidikan al-Quran dan asSunnah (PQS)


yeah , it was undeniable if i said i was happy . nobody can doubt that . SPM was going to leave me, just in a week . but i do still have the other feels right in the deep of my heart - sadness .


the eerie circumstances in the exam hall , those sporting invigilators , the calmness , the havoc .


 ohh how i'm gonna miss all these one day . and i will exactly miss my appearance in the school uniform - yeah i knew i was just that type; selekeh  ( my sister told me this and she always thought that she was the prettiest one :P ) but does that matter ? nope . i love the way i am :)

and friends . i do have lots of kind hearted and awesome friends . classmates, desk mates, roommates, hostel mates . i strongly believe that i will miss uolls much one day . and i know that the day will come soon .





 and my bestie SUNBFD , i hope our friendship will never comes to the end . the whole 5 years we befriend , spending time together was the most precious moment i ever had in my entire life . thank you for ever-single-thing , friends (':




thus, i will benefit the rest one week .


and peeps, pray for me 11A+ SPM , insyaAllah..amiiin !

new thingy~

07:41

Assalamualaikum :)


okayy . tak lama lagi aku dah CUTI . *freedom after SPM* .  tewhee~

and, macam SPM candidate yg lain, aku list-kan benda yg aku nak buat lepas SPM . antaranya, aku decide nak join segment ni :




ehhehehe . finee ni first time aku join bendalah macam ni . so, wish me luck!  ^___^
for those yang berminat , click here . jom join ramai ramai !
okayylah . till then :)




pray fr me 11A+ SPM, amiin!

SPM :)

01:36

Assalamualaikum :)


ohh ohh . lama tak online.. tewhee~

okayy. mesti pelik kan, sekarang SPM tapi aku boleh lagi online ?? ohh come on, chill lah . straight pegang buku buat aku stress lahh . relax sekejap, okayy :D


and tinggal 4 paper je lagi .

#CHEMISTRY
# BIOLOGY
#BAHASA ARAB
#PQS

 ohh betapa tak sabarnya nak tunggu saat itu . tepat 4.30 pm hari rabu, 5 disember 2012.

the word FREEDOM !

7 papers had passed . so far, alhamdulillah . except physics . ohh pelis , aku minat physics lebih drp bio and chemi ! 

okayy , that day . paper 2 . aku kecewa tahap tak ingat . section last, lepas tulis characteristic benda yg kita pilih, kita kena buat kesimpulan, kan ? then, aku just ingat benda tu time masa dah tamat . once aku letak je mata pen atas kertas untuk tulis kesimpulan, pengawas datang rebut kertas aku . REBUT okayy . aku tak tau lah terconteng ke tak atas buku jawapan aku tu . proper sikit boleh tak, pengawas ?? aku tergamam and terus pekup muka aku atas meja . tau tak maksud FRUST tu apa ?? free free je 2 markah hilang =.='



but i still believe that ada hikmah disebalik semua yang berlaku . 

then, add math . Alhamdulillah, sebab aku tenang dalam dewan . so, otak boleh hadam soalan . and suprisingly, aku sempat siap paper 2 sebelum habis masa  .so, aku sempat check . Thanks God :)

next is biology . aku tak tau macam mana aku nak jawab soalan nanti . in fact, biology is always the winner- markah yg paling rendah dalam banyak banyak subjek . hee^^ . akhir tahun last year, bio je aku dapat B . ohh menn! harap harap dapat jawab dgn baik nanti.. amiin!

#p/s: aku tengok balik  post ni utk up-kan balik semangat aku . yeahh, fightiiiing!


okayy peeps, pray fr me 11A+ SPM.. amiin!

enchanted

03:46

assalamualaikum :)
hee . currently online guna phone . and fr the first time, I blogging yaww . hee saja nak menggedik .

and now, im otw to kbmall . only me, abi and umi . yg lain, stay dkat rumah dbawah pngawasan mc wa . hee rasa mcm anak tunggal . hoyeah!

okayy lah, dah nak smpai . till then, thanks!

pray fr me 11A+ SPM :)

ohh yeah!

09:19


Assalamualaikum :)

okayy . i know . i admit . that dah lama sgt sgt tak online and finally tonight--- ^^

as usual, abi tak bayar broadband . so aku takleh online . satu langkah yg bijak untuk parents yg ada anak yg exam BESAR . tewhee~

actually , sbulan sebelum SPM , aku tak balik rumah pn . yeah, i was breaking my own record . and that was totally cool . and i did it !

oh oh . and, perjalanan SPM ?? tersangatlah awesome . especially sejarah . oh, malas nak ingat balik -.-"

hari yg paling aku suka : today .
sebab hari ni subject math . agak ramai org keluar awal time paper 2 . and for sure im not one of them . kihkih . ohh bukan lah sebab aku takleh jawab or what-so-ever . hello, aku siap sebelum pukul 12 lagi okayy . siap sempat check + kira balik SEMUA soalan 2 kali . ye la, 2 kali je tp at least sempat check kan? boleh je aku nak keluar awal tapi aku takut aku akan menyesal . so, better duduk situ , relax and check smpai puas hati . and now, aku puas hati :D

so, 4 subject had passed . agak agak dah manage 4A ke ?? hmm~

okayy lah . its time fr ulangkaji . ^^ 


pray fr me 11A plus SPM , insyaAllah..amiin !


Flickr Images