i'm back :D

08:19

Assalamualaikum :) 

Hoyeah ! It had been awhile I did't online . Okayy , recently abi tak bayar internet kott . balik rumah this week baru boleh bukak . Alhamdulillah . yeah , fb pun tak buka jgk . almost four month , ok . take not . so , for anyone who missed me , raise up yr hand pleasee . kihkih . ohh blog ni berrhabuk gilaa . fuhh fuhh * tiup habuk . ehemm . and oh - oh too many things happened in those period . since i can't blogging , i just expressed all my feels on my beloved diary :D  okayy bukan tak boleh nak blogging . boleh sangat , just malas sebab kalau melalui phone , kecik sangat . tak best . 

teehee .

and new things about me ; just realise that my weight was deteriorated ! I was more like --''
oh , how can . must returned it back into the normal one before the Eid . yeah , absolutely must . nak pakai baju rayaa *takot tak muat . and aku terharu once aku mengadu dekat roommate pasal ni , diorang besu nak tolong . semua put on effort for this , especially lyla . huh , gaya macam manager pun ada . dia tolong sendukkan nasi utk aku ; '' mirah takleh makan banyak yea , ni dah cukup . '' sekali tengok macam satu senduk pun tak sampai . tapi bila jeling nasi dia , fulamak kalah Gunung Kinabalu kott . oh , can you imagine that ?? 

grr ://

and mengadu dekat kawan sekolah , diorang pun support . utailia , busaimah , uzaimatul , unais n zuhaiyah .  pagi pagi , aku breakfast makan koko krunch . then , bawak bekal koko krunch *for rehat . and classmate tolong habiskan jugak . kihkih . then lunch pun dgn koko krunch . petang baru boleh merasa nasi . tak pun , kalau lunch dgn nasi , petang koko krunch . muka pun macam koko krunch dah . bhaha . and hasilnya , turunlah sekilo *fr this week . kiranya ada jugaklah hasilnya tuu , kan . hee:D  tp when mengadu dekat abi , his respond ; '' alaa , balik rumah ni naik pulak ..'' aku macam -- hwaaa T.T  and that's my abi . itu cara dia bagi support . sebab dia tahu yg aku akan rasa trcabar bila dia cakap mcm tu . hee :D

so , peeps , do pray fr me for istiqamah on doing this ! insyaAllah ^^
hooyeah , go koko krunch !!




okayy peeps , do pray fr me 11A+ SPM , insyaAllah .. Aamiin:D





You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images