that day :D

22:15

Assalamualaikum :D

okayy . nak story mori pasal hari watikah perlantikan . ohh , finee ! aku tau lah cerita tu dah basi tapi do I care ?? nak jugak nak jugak . okayy stop . straight to the point peeps:D

hari tu hari yang paling penting dalam hidup aku . * fr now lah . sebab hari tu secara rasminya aku terima amanah yang sangat berat dalam hidup aku . nervous tak yah cakap lah . tahap tak ingat --'

aku berdiri dekat sbelah kiri sekali --

muka lenguh kaki--'


start hari tu , aku set dalam otak aku ; aku kena pegang betul betul amanah ni . kinda scary lah . nak SPM lagi . Nabi kata , pemimpin ni kakinya sebelah di syurga dan sebelah lagi di neraka . silap sikit , tergelincir terus . nauzubillah . see that ?? can u imagine berat mana amanah tu ??




muka nervouse terima amanah . tangan ketar woo :D

ikrar time ! hayati betul betul , babe~

asrama crew . heart them (:

okayy . memang lah kalau ada jawatan orang akan kata hebat awesome bagai tapi ada fikir tak macamana orang yang ada jawatan tu nak jawab seksok depan Tuhan kalau tak jalankan amanah betul betul ?? bukan senang , tahu .

so peeps , do pray for me 11A+ SPM and pegang amanah dgn sebaik mungkin , insyaAllah , amiin :D

You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images