the best damn things :)

03:10

Assalamualaikum .

                oh oh . dah lama tak bukak blog . fuhh fuhh *tiup habuk sambil libas tangan

                                   dah dah , meh focus balek . wiwiwi~

act , baaanyak gilaa nak story mori . tapi internet yang bagai kura kura ini menghalang..hewhew:'(
so , nak story satu benda je lah . KAK DILAH'S WED.

you know , sekarang kan CUTI . aww aww best nye:D tapi , bukak sekolah je terus ada kelas tambahan . okayy , that's spoil my mood :(  have to face that , no matter what happen ~

*ehem ehem . okayy , hari first cuti (Jumaat) , hari tu jugak kitorang bergerak ke Kuantan for the wed as the wedding was on the next day . so , we exactly having an enjoyable trip naa . dalam pukul 6 lebih baru sampai ke destinasi . Alhamdulillah:)

that night , majlis akad nikah brlangsung . alhamdulillah , everything runs smoothly .
esoknya , majlis perkahwinan . ramai datang . best best . okayy aku speechless sekarang . muehehe:P



part yg paling best , dapat jumpa dgn relatives yang duduk jauh jauh . and and kat sana aku berkepit dgn nada , my cousin . Nada , gud luck result tu . all the best :D

talk about her , nih Nada's blog 
do visit okayy . I adore her languange :D wiwiwi~

 okayy , then kitorang balik hari Ahad . alhamdulillah , semua selamat :)

for sure , tu holiday last bagi aku untuk tahun ni . of course lah , kan nak SPM .
peeps , do pray fr me . 11A+ SPM . insyaallah , amiin:)


You Might Also Like

0 awesome homosapiens ^^

Pop your unspoken nice words here!

SUBSCRIBE

Flickr Images