that day :D

22:15

Assalamualaikum :D

okayy . nak story mori pasal hari watikah perlantikan . ohh , finee ! aku tau lah cerita tu dah basi tapi do I care ?? nak jugak nak jugak . okayy stop . straight to the point peeps:D

hari tu hari yang paling penting dalam hidup aku . * fr now lah . sebab hari tu secara rasminya aku terima amanah yang sangat berat dalam hidup aku . nervous tak yah cakap lah . tahap tak ingat --'

aku berdiri dekat sbelah kiri sekali --

muka lenguh kaki--'


start hari tu , aku set dalam otak aku ; aku kena pegang betul betul amanah ni . kinda scary lah . nak SPM lagi . Nabi kata , pemimpin ni kakinya sebelah di syurga dan sebelah lagi di neraka . silap sikit , tergelincir terus . nauzubillah . see that ?? can u imagine berat mana amanah tu ??




muka nervouse terima amanah . tangan ketar woo :D

ikrar time ! hayati betul betul , babe~

asrama crew . heart them (:

okayy . memang lah kalau ada jawatan orang akan kata hebat awesome bagai tapi ada fikir tak macamana orang yang ada jawatan tu nak jawab seksok depan Tuhan kalau tak jalankan amanah betul betul ?? bukan senang , tahu .

so peeps , do pray for me 11A+ SPM and pegang amanah dgn sebaik mungkin , insyaAllah , amiin :D

the best damn things :)

03:10

Assalamualaikum .

                oh oh . dah lama tak bukak blog . fuhh fuhh *tiup habuk sambil libas tangan

                                   dah dah , meh focus balek . wiwiwi~

act , baaanyak gilaa nak story mori . tapi internet yang bagai kura kura ini menghalang..hewhew:'(
so , nak story satu benda je lah . KAK DILAH'S WED.

you know , sekarang kan CUTI . aww aww best nye:D tapi , bukak sekolah je terus ada kelas tambahan . okayy , that's spoil my mood :(  have to face that , no matter what happen ~

*ehem ehem . okayy , hari first cuti (Jumaat) , hari tu jugak kitorang bergerak ke Kuantan for the wed as the wedding was on the next day . so , we exactly having an enjoyable trip naa . dalam pukul 6 lebih baru sampai ke destinasi . Alhamdulillah:)

that night , majlis akad nikah brlangsung . alhamdulillah , everything runs smoothly .
esoknya , majlis perkahwinan . ramai datang . best best . okayy aku speechless sekarang . muehehe:P



part yg paling best , dapat jumpa dgn relatives yang duduk jauh jauh . and and kat sana aku berkepit dgn nada , my cousin . Nada , gud luck result tu . all the best :D

talk about her , nih Nada's blog 
do visit okayy . I adore her languange :D wiwiwi~

 okayy , then kitorang balik hari Ahad . alhamdulillah , semua selamat :)

for sure , tu holiday last bagi aku untuk tahun ni . of course lah , kan nak SPM .
peeps , do pray fr me . 11A+ SPM . insyaallah , amiin:)


Flickr Images