Rabiul Awal 1433H

07:41

Assalamualaikum..

   ohh dah lama tak update . have no time lah . sejak jadi SPM candidate ni sibuk sangat . haha , bajet .

okayy , tengok title pun dah tau nak update pasal apa kan . marilah kita selawat banyak2 kepada junjungan besar Nabi Muhammad SAW di samping menyuburkan kecintaan kepada Baginda SAW .

tadi , ada majlis sambutan Maulidur Rasul dekat sekolah . pergh , best gilaa kott . siap ada pertandingan perarakan lagi . tak pernah dibuat dalam sejarah . and of course , aku join . mane boleh tak join , ni kan tahun last dah jadi budak sekolah . must ada sweet memory , kan . memang banyak student yg menyertai . ye lah , dah ada berapa banyak persatuan dekat maahad . semua join . aku join Shoutul Maahad punya . yeah , even tak menang , tetap happy . to kelab KARISMA , congrats . korang memang hebatt . 
ohh , here some of pictures taken by mc wa .
okayy , ini kitorng punya perarakan . THE CREW OF SHOUTUL MAAHAD .

tadaa ~ chantek kan radio tu . exclusive tuu:D

after perarakan . yg pegang mic pink tu pengerusi kitorang , kak zaf .

chah and aida as pemegang bunga manggar . and yang pegang speaker tu , razan .


memang best jiddan jiddan . tahun depan dah tak merasa ni semua . so , enjoy !

okayy , missed one thing . semalam , pergi tolong menolong dekat sekolah . best woo . ustaz ustazah semua bawak anak2 diorang . cuteee ! so , kitorang tolong potong daging , kupas bawang and so on lah . tapi part yg paling best , dapat makan puyuh bakar .. wiwiwi~

nice kan radio , speaker dgn mic tu . hasil tangan nur afiena nabilla mat rafi . highlight sikit . hehe . cuty-pie mic tu kak zaf yg buat . BIG APPLOUSE guys:D

 tapi most of sunbfd join bm punya prsatuan . dah diorg persatuan tu . lgpun , fatin kan setiausaha . girls , korg punya pun meletup lahh:D 


haha. next week dah start busy balek . peeps , pray for me . 11A+ SPM , insyaAllah , aamiin!

selawat around the universe!:D

You Might Also Like

1 awesome homosapiens ^^

  1. Maaahad? Ya Allah, betul2 mengingatkan sy pada my old sch :) warna pakaian seragam pon sama . HAHA and kak long adalah gelaran kak angkat sy

    ReplyDelete

assalamualaikum..
gerakkan jari jemari anda yang runcing lagi halus mulus itu and comment yea :D

Flickr Images